Vitali, 8:20 AM

2015. december 24., csütörtök

Vizes parkettalakk

Az OBI lépcső- és parkettalakk vízzel hígítható, rendkívül kopásálló, egykomponensű átlátszó lakk beltéri faanyagokhoz, pl. Vásárlás: Lakk árak, eladó Lakkok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lakk termékek, Lakk márkák.


Lakkok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A parkettalakk egy áttetsző, szilárd fedőbevonat, ami a parketta járófelületét óvja. A lakk, illetve a lakkozott tárgy lehet fényes, selyemfényű vagy matt. Előbbiek vízbázisúak, míg az utóbbiak gyártásához vegyszerek.


Az oldószeres lakkokat ritka esetben, pl. A vizes lakokhoz természetesen csapvíz a megfelelő hígítószer, amit ugyancsak akkor keverjünk a lakkba, ha felkenésekor nem simulna ki a padlón. Két komponensű vizes parkettalakk fokozott mechanikai terhelésnek kitett járófelületekre ajánlott.


A lakkot inkább több vékonyabb, mint egy vastagabb rétegben érdemes kenni.

A köztes csiszolást legfeljebb 2-órával az átlakkozás előtt. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Egy komponensű vizes parkettalakk közepes mechanikai és alacsony nedvességtartalomnak kitett járó és egyéb felületekre ajánlott. A Murexin PUKiváló minőségű, vizes poliuretán-akril bázisú parkettalakk. Bevonatot képez, mely nagyon jó mechanikai és vegyi ellenálló képességgel rendelkezik.


A vizes bázisú festékek elvitathatatlan jó tulajdonsága, a környezetbarátság. Mind a kezelt felületek – és azok környezete – mentesül az oldószerek okozta esetleges károktól, mind a kezelt felületek felhasználói, gondoljunk csak a felületkezelt gyermekjátékokra. A Mega egy egykomponensű vízbázisú 1 poliuretán parkettalakk , minthogy a kötés a levegő oxigéntartalmával kölcsönhatásban történik, a Mega kopásállósága megfelel egy kétkomponensű felületkezelő anyagénak anélkül, hogy keverést igényelne. A PLASTDUR PUR parkettalakk -család a VODICSKA KFT saját fejlesztésű terméke.


A vizes diszperziós, 1-ban poliuretán alapú, egykomponensű, önmagában térhálósodó lakk nagy kopásállósággal, karcállósággal, víz- és vegyszerállósággal rendelkezik, csúszásmentes felületet ad. Egykomponensű, vízzel hígítható, színtelen parkettalakk. Supralux beltéri vizes lakk magasfényű vagy selyemfényű változatban. Parketta, fapadló és egyéb beltéri fafelületek lakkozására. Lakótérben parketta, fapadló és egyéb.


Aqua parkettalakk rendszer. Az, hogy a parketta hosszú távon milyen mara attól is függ, hogyan ápolják.

Mivel a parketta tujaldonképpen élő fa, rendszeres törődést és mindenek előtt megfelelő lakkot és ápolószereket igényel. A Murexin termékek nemcsak fényes megjelenést kölcsönöznek az Ön padlójának, hanem sok. SUPRALUX BELTÉRI LAKK 5L FÉNYES és még 2termék közül választhat a kategóriában. Olyan anyagokat kell keresni, melyek alacsony vagy minimális oldószertartalommal rendelkeznek, és legalább megközelítően az oldószeres lakkok tulajdonságaival bírnak! A közmondás azt mondja, „aki keres, az talál”!


Mi is találhatunk ilyen anyagokat, mégpedig a vizes bázisú, vagyis a vízzel hígítható festékeket, lakkokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések