Vitali, 8:20 AM

2015. december 8., kedd

Sírkő impregnálószer

Smiling House Total Protector sírkőápoló impregnálószer. Kiváló vízlepergető tulajdonságú lesz tőle a kőfelület és ezáltal fagy ellen is kitűnő védelmet biztosít. SMILING HOUSE kő, cserép, műkő és sírkő impregnáló A kő és fal felületeket fagytalanítja, védi a koszosodástól és algásodástól. Egyes impregnáló típusokkal a kőfelületek színe is élénkíthető. Opciók választása Részletek Gyor.


Védelmet nyújt a szélsőséges időjárással szemben. Megelőzhető a fagykárosodás, és a síremlék színének megfakulása. A sírkő tisztítása egyszerűbbé válik. Salétrom, sókivirágzás, penész, alga, moha? Ma már nem legyőzhetetlen ellenség!


Feltételezem, hogy Ön már kipróbált sok csodaszert, de azok nem működtek, sőt sokszor csak rontottak a helyzeten. Mi olyan fegyvert adunk az Ön kezébe, amivel. Erős igénybevételnek kitett helyeken (például ha fák alatt van a síremlék) az impregnálószer felhordását ajánlatos évente megismételni. Az impregnáló szer hatékonyságát úgy ellenőrizzük, hogy az impregnált felületre vizet cseppentünk és ha ”gömböt képez, vagyis gurul, akkor jó a hatása. Impregnálószer hagyományos égetett téglához.


Használható új és bontott téglákhoz. Madárpiszok és egyéb szennyeződésektől is véd! Fuga impregnálószer. A tégla felülete nem fog hámlani.


Járólap, csempe és padlólap fugáit víztaszítóvá teszi ezáltal kültéren a fagytól megvédi a burkolatot. A csempék, járólapok, burkolólapok, kitisztított ásványi alapanyagú fugáinak impregnálására ajánljuk. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A SÍRKŐ - és MŰEMLÉKIMPREGNÁLÓ - TOMBSTONE PROTECTOR eredeti, zárt edényben 0-oC között legalább hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.


Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni. Alumínium lépcső élvédő Aezüst - 900x25xmm. Felhordás után a levegő nedvességtartalmával, vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál alkohol felszabadulása mellett. Sokféle ásványi felületre. A festékek színezése: a színárnyalat kiválasztása után (színkártya az etiketten) kis mennyiségű vízbe kimérjük a porfestéket.


Az üvegtégla beépítése otthonunkba díszítés szempontjából nagyon modern és exkluzív megjelenést biztosít. Házunk egyes részeit új. A FABROSTONE IMPREGNÁLÓ vakolat és tégla impregnálószer kiváló vízlepergető szer. Kő-, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek. Baumit Perlit Beton Termék Elôkevert, ásványi kész hôszigetelô könnyubeton, kézi bedolgozásra.


Ft Betontérkő és kőfelületek olaj- és víztaszító impregnálószere. Ft Klinker és térkő impregnálószer. A szilikonos impregnálószerek, ipari- és háztartási tisztítószerek árai. Nedves hatású impregnálószer.


A termék használatával a kezelt építőanyagok nedves hatásúvá válnak, színük elmélyül, elsötétül. A színváltozással együtt az építőanya. Sírkő Felújítás - Sírköves Budapest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések