Vitali, 8:20 AM

2015. december 25., péntek

Használt nyilászárók

VATÁK Ablakcentrum Kft. Leírás: Kamraszálégkamrás. Hőszigetelési érték: 3. Használt nyílászárók, bontott ablakok akciós áron!


Ezen a weboldalon bontott és építkezésből megmaradt műanyag, fa és aluminium nyílászárókat kereshet.

Néhány szót szeretnénk magunkról elmondani. Egyaránt talál műanyag, fa és alumínium nyílászárókat! Poroszlói telepünkön eltérő nyitásmódú új, és használt nyílászárók, között válogathat , hatalmas készletről.


Méretinformáció, készletinfo. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt.


A mintateremből leszerelt bemutató nyílászárók és raktárkészleten lévő ablakok kedvező árakon megvásárolhatóak.

A bemutató termékek használt , olcsó nyílászárók jó, újszerű, hibátlan állapotban vannak. A nyílászárók értékesítésén kívül megmaradt raktárkészletek, nagyobb mennyiségű bontott ablakok bizományos értékesítésével is foglalkozunk! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Temze üveges díszpanellal, kis szárny üveges, 140.


Eladó új és használt nyílászáró hirdetések Magyarország területén. Fa és műanyag ablak, bejárati ajtó és beltéri ajtó akciós áron. Szeretném megköszönni a korrekt munkájukat! Nyílászáró kis és nagykereskedelem.


Fantasztikus szervezésről ad tanúbizonyságot. Különösképpen köszönöm a kedvességüket is, és Misi ügyes szakmai hozzáértését a beszerelésnél, valamint a kollégái kitartását is, amiért abban a szakadó esőben sem adták fel. Bontott műanyag és fa ablakok, építkezésből megmaradt használt nyílászárók, bontott fa erkélyajtók, bejárati és beltéri ajtó. Megújuló árukészlet kedvezőn áron! Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek.


Azonnali árajánlat ide kattintva! Műanyag ablakoknál, kedvezmény!

INGYENES műanyag ablak és nyílászáró helyszíni felmérés, Budapesten, Százhalombattán, Érden, Tárnokon és Diósdon. Minőségi ajtó beltérre és kültérre a Praktiker választékából. Bejárati ajtók, tolóajtók, fából és akár teljesen üvegből is.


Nyisson ajtót a világra! Egyedi és szabvány mére. Bontott, használt nyílászárókat nem forgalmazunk ! Vállalkozásunk családi vállalkozás. Tapasztalataink alapján ezen ablakok és ajtók sok esetben minőségileg és élettartamukat tekintve felülmúlják a hazai újakat.


Elsősorban fa, de egyes méretekben műanyag ablakaink is vannak. Kiko-ablak weboldalán! Király András vagyok, tevékenységem éves múltra tekint vissza.


Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint beltéri ajtó szállitására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések