Vitali, 8:20 AM

2015. december 23., szerda

Ablakdekor

Ezúttal nem lesz másra szükség mint színes kartonpapírra és egy kevés kétoldalas ragasztószalagra. Kérje ajánlatunkat. Ablakdekor tervezés, gyártás és helyszíni dekorálás akár vidéken is. Saját kis birodalmukat egyedivé varázsolhatják, vagy igazán kedves, kézzel készített ajándékokat készíthetnek barátaiknak.


Az ablakmatricák egyre népszerűbbek az elmúlt néhány évben gyors felhelyezhetóségük, egyszerű cserélhetőségük, mutatósságuk miatt.

Bájos állatok, járművek, ünnepekhez kapcsolódó mintáink között biztos mindenki talál kedvére valót. Különleges ablakdekor vízbázisú krétafilccel. Ismét egy olyan lakásdekorációt ajánlok a figyelmetekbe, amit a gyerekekkel közösen érdemes elkész.


Ablakra készítünk majd színes nyuszikat dekorációnak. Igény esetén országos kiszállítással. Karácsonyi ablakdekor festékek és sablonok segítségével ünnepi díszbe öltöztetheted ablakaidat.


Festhető üvegfestékkel, csillámragasztóval, pufi festékkel.

A legördülő sávból válaszd ki a méretet és a matrica színét. A matricát egyedi méretben is legyártjuk, árajánlat megadásához kérlek, írj e-mailt. A matrica vágott matrica, azaz a mintákban az ablak üvege van, nincs átlátszó alap. AgnesS Sok minden vagyok, mégis átlagos.


Vidám, karácsonyi ablakdekor az ünnepi hangulat megteremtéséhez. A gél matricák külön-külön felhelyezhetőek, így tetszőlegesen elrendezhetőek az ablakon. Könnyen felragasztható és nyom nélkül eltávolítható.


Ragasztóanyagot nem tartalmaz, maga a gél raga amely langyos vízzel mosható, így újra felragad az. DIY, Otthon Juditu Home 2. Szeretem azokat a karácsonyi instant dekorációkat, amiket egyszerűen fel lehet rakni és önmagukban is mutatósak. Nehézség: Idő: Korábbi cikkemben már foglalkoztam a statikus ablakfóliával. A fürdőszobába más minta került, aminek a maradékából a gyerekszoba ablakára is jutott egy kis tavaszi minta. Ha tetszik, csatlakozz a Faceboo.


A kezemmel megfestettema fát és mindkét oldalon díszeket ragasztottam az üvegre. Sajnos nagyon rosszak lettek a képek, mert sokkal jobban néz ki, mint itt a képeken látszik. Többen kérdezték, miv.

Kreatív csináld magad ötletekkel foglalkozó blog! Oldalamon olyan különleges és praktikus ötleteket mutatok be nektek, amit akár újrahasznosítással saját kezűleg ti is elkészíthettek, így akár fillérekből egyedivé varázsolhatod az otthonod! Hogyan lehetne igazán rémes a bulid?


Dobd fel a lakást a halloween szobadekoráció segítségével! Kattintás után találsz nálunk Halloween ablakdíszeket, ajtódekorokat, falmatricákat - de néhány ügyes kellékkel a WC-t, a fürdőt, vagy akár a falakat és a plafont is feldíszítheted. Elő a papírral, a fogkrémmel, vagy éppen az alkoholos filccel! Email értesítőt kérek, ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon.


Az ablakdíszek az ünnep előfutárai: ahol feltűnnek, ott biztosan felkészülten várják a karácsonyt. Perverz tata top karácsonyi dízájnja. Pedig ez nem magánakció : karácsonyi díszkivilágítás Ashlandben (USA) 21.


A hómméd ablakdekor. Nem annyira republikánus párti… 22. Amit csak talált a kínain… 23. Idén a misét is itt celebrálja a pap. A fának akkor is állnia kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések