Vitali, 8:20 AM

2015. december 17., csütörtök

Erkély takaró fólia

Szürke erkély takaró fóliák. Mindegyik eltávolítása. Szöveg keresése Ár -Keresés Szín Rendezés Szűrés Ajánlott termékek Legnépszerűbbek Legújabba. Belátásgátló, kerítés takaró széles választékban kedvező árban, széles választékban, raktárról, akár azonnali szállítással!


Tervezze meg kerítését! Minőségi belátás elleni védelem. Az erkély oldalán - elején belátnak a kiváncsi szemek?


Nagyszerű belátásgátló, takaró és széldogó termékeink közül biztos megtalálja a megfelelőt. Takarófólia, takaróponyva kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Könnyen rögzíthető már meglévő kerítésre, korlátra, de vízszintesen kifeszítve is nagyszerűen alkalmazható árnyékolásra, terasz, erkély , medence, vagy akár veteményes fölé. Kiválóan alkalmazható az árnyékoló háló telek, lakóterület, terasz, játszótér, kert, sportpálya, vagy építési terület elkerítésére. Az utóbbi években elterjedt, rendkívül ötletes erkély védő és takaró funkciójú ponyvákat készítünk egyedi igények szerint.


Társasházak, emeleti lakások terének kibővítéseként rendelnek tőlünk szélvédő és takaróponyvát. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Természetes színeiknek köszönhetően nem ütnek el a környezettől, diszkrét és ízléses árnyékolást nyújtanak. Erkély takaró fóliák leértékelve. Könnyen fel lehet őket erősíteni a kerítés mentén, az erkély korlátja körül, vagy bárhová, ahol meg szeretnénk akadályozni, hogy belássanak.


Olcsó, praktikus és nagyon egyszerű módja annak, hogy. Reflexiós fólia segítségével is elérhető a teljes belátás elleni védelem. A reflexiós fólia előnye, hogy mivel a környezet képét, a környezet színeit veri vissza, voltaképpen jól beleilleszkedik a környezetbe. Egy homokfúvott ablaküveg fólia esetén ebben az esetben az épület megjelenése elütne a környezettől. Tartós PVC anyagból készült minőségi belátásgátló ponyva, a rögzítést segítő fémkarikákkal és kötéllel.


Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Hozzáadás a kívánságlistához. Növénytakaró zsák fagy ellen, érzékeny cserepes növények téli védelmére, könnyen felszerelhető, UV álló PP anyagból, díjmentes szállítással.


Takaró és mezőgazdasági fólia kimérve is! Takarásra és mezőgazdasági sátor céljára gyártott fólia. A jelzett ár a legvékonyabb mára. Rendeléskor vágjuk a kívánt hosszra a választott szélességű fóliát.


Kapható szélességek: m, m, m, m. A fonott Extranet belátás ellen védő háló kis tömege jóvoltából nem terheli a kerítést. Ideális úszómedencék köré, teraszok, erkélyek és kerítések belátás- és átlátáscsökkentő hálójaként. Beltéri háztartási használatra festéskor vagy lakkozáskor. Védelmet nyújt a festékkel, nedvességgel és porral szemben. Vastagabb LDPE fólia Extra és Super, az építési gépek, építőanyagokat tartalmazó raklapok, például cement, tégla, stb.


Téli takaró fólia zsinórral, beige átm. Különböző típusú kézi stretch fóliáinkat az áru raklapon történő rögzítéséhez, hatékony szállítás és tárolás közbeni védelemhez ajánljuk. Fólia , háló, zsák, műanyag termék.


Ft Kosárba Összehasonlítás Eltávolítás az összehasonlításból Kertészeti fólia Climafilm 2xm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések