Vitali, 8:20 AM

2015. december 21., hétfő

Pecsétes tégla katalógus

A pecsétes tégla gyűjtemény kb. Ha érdekli a téglagyűjtés, hamarosan elérhető lesz a “Téglárium” című tégla katalógus leírással és sok fényképpel. Szeretne kapni, belőle?


Kérünk jelezze felénk, aztán figyelje a hírlevet! Ezen az oldalon kérhet árajánlatot a kapható pecsétes. Pecsétes téglák régi téglák bélyeges téglák.

A téglák mérete, formája, vagy funkciója miatt kevésbé elterjedt, ritka darabok láthatóak a képeken. Az egeret a kép fölé húzva megjelenik a sorszáma. A napokban rábukkantam egy érdekes oldalra tegla.


A Monarchiába telepített németek - hasonlóan a székelyekhez - magukkal vitték a szokásaikat, hagyományaikat, ennek megfelelően ezeken a településeken is kevés a bélyeges tégla. A kiadvány megjelentetéséhez mindenfajta segítséget tiszte-lettel megköszönünk. Kulturális Közfoglalkoztatási Programban. Tárolt változat Hasonló című tégla katalógus leírással és sok fényképpel.


Címeres , pecsétes , monogrammos téglagyűjteményem.

A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is. A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. A gyűjtemény előre egyeztetett időpontban látogatható. Létezik homorú, és domború változata. Alább néhány típust választottam ki.


A Monarchia Bélyeges Tégla Gyűjtők Egyesületét támogathatja adója -ának felajánlásával is. Ennek érdekében töltse ki az Apehtól kapott rendelkező nyilatkozatot, majd helyezze azt bele egy borítékba. Erre írja rá nevét, lakáscímét és személyi számát. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.


Beépített szépség - A tégla képes leírás - Tégla. Falazó téglák: -ide kerül az összes falazó tégla , amik a falakban voltak -alapból a feltöltés sorrendjében jeleníti meg a falazó téglákat -Az elemeket lehet ABC, számok és motívumok szerint szortírozni, amin belül további szűkítésre van lehetőség, pl. Ebből a felfedezésből származott az ötlet, hogy a református templomtorony. Tégla , ebből épül a ház és még néhány felépítmény, amit az ember a kertjében tud felhúzni. Azonban nem mindegy, hogy mihez, milyen téglát vásárolunk és honnan hozatjuk.


Azért jött létre ez az oldal, hogy a lehető legszélesebb skáláját mutassa be a téglának és beszállítóinak és így megkönnyítse az ön választását. Nagy Testvér méltóztatott beindexelni a Tégla. Eladó szeletelt tégla többféle méretű, falra, padlóra,kül és beltérre egyaránt.


Igény szerint más méretet is tudunk vágni egyéni elképzelések alapján.

Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti! Szeletelt tégla , ahova az egész bontott tégla nem fér el! A szeletelt tégla kiválóan alkalmas kül-és. Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Hanem, hogy hagylak szabadon repülni, szállj a magad útján.


Nem közönyt jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések