Vitali, 8:20 AM

2019. július 23., kedd

Wc ülőke szerelési útmutató

A szerelési útmutató a lecsapódásgátlós WC -ülőkéhez tartozik. Fontos tudnivalókat tartalmaz a használattal és a szereléssel kapcsolatban. A lecsapódásgátlós WC - ülőke használata előtt olvassa el a szerelési útmutatót.


Ez különösen érvényes a biztonsági utasításokra. A WC - ülőke használata előtt olvassa el a szerelési útmutatót.

WC tartály szélességére és a vastagságra is érdemes odafigyelni. Szerelési útmutató PRÉMIUM MDF WC - ÜLŐKE QR kódokkal gyorsan és egyszerűen célba érni Függetlenül attól, hogy termékinformációkra, cserealkatrészekre vagy tartozékokra van szüksége, vagy a gyártói garanciát. A nyitó oldalon található leírás alapján a vásárlás előtt mérd meg a wc csészé hogy biztos jó méretet tudjunk küldeni. This video is unavailable. Intibid szerelési útmutató Fuzes Richard.


Unsubscribe from Fuzes Richard? Lux-bid elektromos bidé funkciós wc ülőke - Duration: 1:46. A fali WC felszereléséhez megfelelő falfelület szükséges.

Először is vizsgálja meg, hogy a szereléshez szükségesek-e építészeti változtatások. A fúvókából adott esetben hideg víz is folyhat (sárok szelep használatával) vagy előkevert meleg víz is (keverő csaptelep használatával). A Quick Release lényege, hogy a WC - ülőke egy könnyed mozdulattal.


Zen mintás univerzális, lassú záródású, könnyen leszerelhető, duroplast wc ülőke. WC ülőke szerelési útmutató letölthető innen. Lassan lecsukódó, duroplast anyagú fehér wc űlőke.


Lecsapódás gátlós (soft close): Igen. Szerviz, szerelés , garancia. WC - ülőke díszítéssel termékre a továbbiakban „ WC -ülőkeként” hivatkozunk.


Wc ülőkéink raktáron vannak és a óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Szerelési útmutató A berendezés excenteres rögzítése lehetővé teszi, hogy bármely ovális alakú WC kerámia testre néhány perc alatt felszereljük. Ez a webhely sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. A sütik jobb és tökéletesebb működést tesznek lehetővé, illetve engedélyezik bizonyos funkciók használatát.


A wc ülőke nagyon masszív 1kg-ig terhelhető, a lakkozott felületek könnyen tisztíthatóak. Legtöbb WC csészére felszerelhető. Kínálatuk nagyon széles, méretében, anyagában és felfogatásában is különböző WC - ülőke -típusokat lehet találni.


Standard WC -ülőkéket már pár ezer forintért kaphatunk a boltokban.

A puritán, hagyományos típustól a mókás, delfines verzióig sok fajta ülőke jöhet szembe velünk. A vízzel működő modern WC. Megvizsgáljuk az 2inbidét, függetlenül attól, hogy ez higiénikus, hogyan néz ki a tisztítás, és ahol a technológiai haladás most jött. Ez még gazdaságosabb? A zuhanyzó WC -vel, extra funkciókkal - a korszerűsítéshez is.


Köztávolság: - cm. Monteringsanvisning WC -sits Paigaldusjuhend WC -poti iste Instrukcja montażu Deska sedesowa Инструкция по монтажу Сиденье для унитаза Montážní návod WC sedátko Návod na montáž Sedadlo na WC Szerelési útmutató WC - ülőke Upute za montažu Daska za WC Instrucţiuni de instalare Capac vas WC Navodila. A Toilette-Nett 420L és 520T típusainak felszerelési útmutatója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések