Vitali, 8:20 AM

2019. július 15., hétfő

Pedizselé

A láthatatlan pedizselé. A műkörömépítők szolgáltatási palettájának bővüléseként alig egy szűk évtizede megjelent a pedizselézés. Ez a szakmai műszó a lábkörmök zselével való bevonását jelenti. A porcelánnal dolgozó körmösök szintén azonnal ecsethez nyúltak és sorra kerültek ki a kezük alól a szebbnél.


Közkívánatra mostantól lábkörömre is lehet zselés erősítést kérni!

Ugyanúgy készül, mint kézen, díszíthető, sokáig szép, mivel a lábköröm lényegesen lassabban nő, mint a kéz körmei. Alinaműköröm a Fb-on is. Műkörömépítés, pedizselé.


Kép feltöltő: Perkovics Nikolett (Nikusz) A fent látható Pedizselé elnevezésű műköröm minta Perkovics Nikolett (Nikusz), Isaszegi műkörmös munkája. Kámfor, szegfűszeg-, borsmenta- és fahéjolajnak, mentholnak köszönhetően enyhítheti az izomfájdalmakat és izomgörcsöket. Alkalmazható sportoláskor is.


A pedizselé könnyen beszívódik, kifejezetten ajánlott meleg nyári napokon a bőr felfrissítésére. Pedikűr és lábápolás során tökéletes kiegészítője az Ice.

Beépíthető díszeket lehet bele tenni, ezáltal nagyon sokrétűen lehet díszíteni ugyan úgy mint a kéz körmeit. Posts about pedizselé written by manikurmukorom. Nos, elérkezett a pedikűr és a lábkörmök ápolásának, szépítésének szezonja.


Játékos kedvű vendégeimnek, olvasóimnak ajánlom az alábbi linken található pedikűr játékot, ahol megálmodhato milyen színű lakkot, illetve díszítést szeretnél a lábkörmeidre. Magas gyógynövény, és illóolajtartalma gyorsítja a láb megújulását, pótolja zsíranyagait, víztartalmát. Gyöngyvarázs pedikűr , Szeged.


Kényelmes,szép környezetben várom mindazokat akik fáradt lábaik felfrissülésére vágynak. Defla_nails, Szekszárd. Manikűr, pedikűr, gyógypedikűr, műköröm, géllakk, pedizselé , paraffinos kéz-lábápolás, frissítő talpmasszázs!


Sandy Nails Körömstúdió, Vector. Adrián Szandra Kéz-és lábápoló, műkörömépítő Pécs, Melinda utca 65. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!


PEDIZSELÉ - Törekszünk arra, hogy mindenben a maximális minőséget nyújtsuk vendégeink számára kellemes környezetben, udvarias és figyelmes kiszolgálás mellett. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vendégeink jól érezzék magukat és elégedetten távozzanak! Sara Beauty Pedizselé cool - 2ml, Sara Beauty Pedizselé cool 250ml Extra hűsítő, frissítő, jeges hatású lábápoló masszázszselé természetes illóolajokkal és gyógynövényekkel dúsítva.


Ajánlott fáradt végtagokra lábmasszázshoz, illetve egész testen helyi kezelésre.

Francia műköröm készítés, töltés, más körmös utáni javítások, díszítések, színes köröm, pedizselé. Vidékre költözés miatt az üzlet megszűnt. Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé , ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. Klinikáktól percre.


Mindenki szereti szépnek és ápoltnak látni lábát és lábkörmeit. Ha valakinek formátlan a körme, vagy töredezik, vagy csak egyszerűen nincs türelme kivárni, amíg a lakk megszárad a lábkörmén, illetve egy tartósabb eredményt keres.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések