Vitali, 8:20 AM

2019. július 2., kedd

Vezeték nélküli kültéri csengő

Vezeték nélküli kapucsengő – A modern megoldás. A mai modern vezeték nélküli kapucsengők tökéletes választást jelentenek abban az esetben, ha ilyen jellegű jelzőrendszert keresünk. A felépítésük látszólag roppant egyszerű, hiszen csak egy kültéri és egy beltéri egységet tartalmaznak.


A kültéri egységen. A vezeték nélküli csengő kapcsolója a dinamó elvén működik.

A nyomógombos kapcsoló működtetéséhez nincs szükség semmilyen külső áramforrásra. A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza. A csengő dallamot játszik.


Az adó- és vevőegység közötti hatótávolság legfeljebb m lehet. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Memóriájában féle dallam található, melyet könnyedén kiválaszthat tetszésének megfelelően.


Vásárlás: Csengő árak, eladó Csengők.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Csengő termékek, Csengő márkák. Fisotech vezeték nélküli beltéri csengő. Gyors üzembe helyezés. A magyar nyelvű leírás segítségével 1-perc alatt üzembe tudja helyezni a csengőt.


Egyszerűen csak be kell dugni a vevő egységet a konnektorba az adót fel kell szerelni a tetszőleges ajtó mellé és kész is. Akár különböző dallammal is megszólaltathatjuk, akár négy hangszínt magassággal. Interferencia mentes. Ma már vége vannak annak az időszaknak, amikor választani.


Find out why Close. OBI rádiós gong ajtócsengővel és USB-vel fehér 2m kerek. CMI vezeték nélküli csengő.


DIGITÁLIS AJTÓCSENGŐ VEZETÉK NÉLKÜLI CSENGŐ FÉNYJELZÉSSEL 2méter dallam VÍZÁLLÓ LAKÁSCSENGŐ DALLAMCSENGŐ AJTÓ. Fém, vandálbiztos kültéri egysége, rejtett kamerával felszerelt. D vezetékes csengő. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk!

Vízálló vezeték nélküli csengő 1méteres hatótávolsággal normál terepen. Alkalmas házakba és többemeletes épületekbe is. Kategóriák: Beltéri, Csengők. Ez az elemes csengő számos helyzetben megoldást nyú. Fedezd fel széles csengő kínálatunkat!


Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit Rendelj online az eMAG.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések