Vitali, 8:20 AM

2019. július 11., csütörtök

Fenyő palló méretek

Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. A fenyő fűrészáruk csomagolása pakett kötegekben történik, pántolva. A pakettek szélesség és magasság méretei 1m x 1m, hosszméret a megrendelt áru hossza.


Ide kattintva kalkulátorunkal kiszámolhatja az Ön számára szükséges lucfenyő fűrészáru árát! Ehhez nem kell mást tennie mint a méret kiválasztása után az adott jelölő. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.

Deszka, tetöléc, gerenda, palló , cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Borovi, lucfenyő palló kapható szélezett és szélezetlen kivitelben, műszárítva és élőnedves nedvességtartalommal. Minőségi faanyag választék: asztalos 0-1-2-osztály, tetőszerkezeti építő faáruk, fenyő padlók élőnedvesen szintén 1-2-osztály. Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. Gerenda, szarufa, palló Szlovák import.


Léc, palló , gerenda (fűrészelt) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szárított szélezetlen borovi 2″ fenyőpalló. Szélezett borovi fenyő palló.


Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában.

A fűrészipar termékeit. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Lucfenyő palló 5x10x400cm, Lucfenyő palló , Szlovák importból származó, építőipari I. Választható szolgáltatás. Impregnált lucfenyő palló , Bochemit QB (Rovar,Gomba,Penész) faanyagvédelemmel ellátva, Zöld színnel! A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Gyalult lucfenyő palló ! Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. Fűrészáru kereskedés, Pestmegye, Üllő, Monor, Debrecen, Ecser. Budapest XVI kerület, fűrészárú, fa impregnálás, fa vegykezelés, bochemit QB, fa méretre vágás.


Kétféle kivitelben gyártják: simára gyalult és fózolt (szélein leélezett). A járó hajópadló meleg padlóburkoló anyag. A hajópadló anyaga többnyire luc, vörös, vagy borovi fenyő szokott lenni. Megvásárolható és 6méteres hosszúságban, 100mm, 120m és 150mm szélességben. Aktuális árakért kérjük kattintson ide és tekintse meg az árlistánkat!


Fafaj: Lucfenyő: Fafaj jellemzők: Világos szín, homogén évgyűrűszerkezet jellemzi, fája könnyű, puha. A magashegységi és északi származású lucfenyők egyenletes, sűrű évgyűrűszerkezettel és kedvező fizikai-mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

A vasalás a palló két végén lévő egyedi sorszámmal ellátott fém szalagra utal, ami meggátolja a fát a rosttal párhuzamos (bütü) irányú mechanikai sérüléstől, illetve repedés, hasadás elindulásától. Vörösfenyő fűrészáru a minőség szerelmeseinek. A vörösfenyő kíváló minőségű tulajdonságokkal rendelkező fenyőféle, magas gyantatartalma miatt rendkívűl hosszú az időtállósága szinte megegyezik a kemény fákkal, fajsúlya viszont könnyebb emiatt ideális tetőszerkezetek, autóbeállók, tárolók, kerti faházak alapanyagaként. Rendelhető még ragasztott gerenda különböző szélességben és hosszúságban. Lambéria , hajópadló, faházprofil ( lúc és borovi fenyő ). Asztalos minőségű műszárított lúc és borovi fenyő alapanyag 9-10.


A járatos tetőszerkezeti keresztmetszeteket, hosszméreteket készleten tartjuk. Extra keresztmetszetek és méretek igény szerint rövid határidővel elérhetőek. A baj ott kezdődik, ha keverednek a méretek , mert a tervező egy német szabvány szerinti DIN-es ajtót tervez be, a kivitelező viszont egy MSZ szerinti falnyílást alakít ki rutinból, és a tulajdonos egy meghirdetett „kiváló és olcsó” ajtót talál, mondjuk szlovák méretben, ahol ráadásul jellemző méretként az ajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések