Vitali, 8:20 AM

2019. július 26., péntek

Bochemit forte

Preservationists have repeatedly worked to restore the landmark. Thecompany primarily processes wood for ground-contact use, making it more proneto biotic agents such as wood-decaying insects, mould and pests. Tratare lemn acoperiș biserica Jupânești Biserica de lemn din Jupânești se aflata in zona Făgetului din Judetul Timis si este renumită pentru unicitatea ei in randul arhitecturii bisericilor de lemn in forma de corabie din spatiul bănățean. Különösen ellenálló az időjárás okozta vízzel történő kimosódással szemben.


Препарати за импрегниране и за защита на дървесина. Предпазва от дърворазружаваши.

K ochraně dřeva v interiéru (střešní konstrukce, podlahy) i exteriéru (střešní podbití, pergoly, ploty). Výrobek po aplikaci vsakuje do dřeva, na povrchu. Relevant identified uses of the substance or mixture and uses advised against Uses of the mixture: Liquid wide-range fungicidal and insecticidal preparation for long term preventive protect.


Optimal Forte face protectie preventiva la interior sau exterior impotriva insectelor, ciupercilor si a mucegaiului. Töményített, vízzel nem kimosódó szer, mely a beltérben és kültérben található faanyagok hosszantartó védelmére szolgál penész, fakárosító gombák és fakárosító rovarok ellen. A szer továbbá védi a faanyagot akkor is, ha ez közvetlenül érintkezik a földdel, ill. Bochemit Optimal Forte 5kg čirý.


Je nevymyvatelný a své uplatnění tak nachází v interiéru i exteriéru. Je určen pro profesionální i hobby použití, můžeme jím dřevo ošetřit nátěrem, nástřikem i.

Visapusiška medienos apsauga nuo pelėsio, grybelio, medieną ardančių vabzdžių, neigiamo aplinkos poveikio. Profesionalams ir megėjams. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Současně má zvýšenou odolnost proti vymývání účinných látek ze dřeva působením povětrnostních podmínek. Depozit online ferestre mansarda, scari po tratare lemn.


Lider in vanzarea de scari retractabile po ferestre si luminatoare pentru acoperis. Unextractible protection of any construction timber. For impregnation of construction timber, roof structures, fences, garden furniture and other wooden elements in both interiors and exteriors. Je určen k dlouhodobé ochraně dřeva proti dřevokazným houbám a hmyzu.


Je vhodný k ochraně dřeva jak v interiéru, tak v exteriéru. BOCHEMIT OPTIMAL FORTE je kapalný fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva v interiérech i exteriérech proti plísním, dřevokazným houbám a dřevokaznému hmyzu. Transport gratuit Romania. Zároveň má zvýšenou odolnost proti vymývání účinných látek ze dřeva působením povětrnostních podmínek. National authorisation : Link to the factsheet: Celcure M. Záleží na odstínu lazurovacího laku, pod světlými odstíny bude modré zabarvení patrné nebo částečně bochemit forte změní výsledný odstín lazurovacího laku.


Kvapalný širokospektrálny fungicidný a insekcitídny vodou rieditelný koncentrát, pre dlhodobú preventívnu ochranu dreva v interiéroch a exteriéroch proti plesniam, drevokazným hubám a drevokaznému hmyzu. PRET pret pelējumu un zilējumu. Koncentrēts, ūdenī šķīstošs, spēcīgas iedarbības ugunsdrošs līdzeklis, kas atbilst visām ES prasīb.

Penetrační, hydrofobní ochranné olejové napouštědlo na dřevo určené k nátěrům dřeva v exteriéru i interiéru. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Clearance?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések