Vitali, 8:20 AM

2019. július 17., szerda

Citytop kombi térkő

A homlokzat törtfehér színéhez kifejezetten illik a lábazat és a térburkolat színkombinációja. A változatos szín- és formavilág mellett kiemelkedő előny, hogy nincs térkő elmozdulás, így térkő károsodás sem. A szabadalmaztatott Einstein fugarendszernek köszönhetően már a térkövek lerakásakor garantált az egyes elemek.


Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek. Rivago kerítésrendszer.

Appia antica Kombi (antikolt) térkő. Melyik színre gondol burkolata kiválasztásakor? Citytop Kombi térkő. Egyéb, hozzáillő termékek. Elbűvölő és diszkrét!


Az egyszerűtől a különleges, árnyalt kövekig! Jednoduchý a decentný charakter ju predurčuje na tvorbu veľkých príjemne pôsobiacich plôch. Zatraktívni chodníky, ulice a parkoviská miest a obcí.

Verejné priestranstvá budú pôsobiť prívetivejšie. A térkő pontos helyének kijelölése után az alap alját zúzott kővel vagy homokos kaviccsal töltjük ki, amit lapvibrátorral elegyenlítünk. A következő szakasz a szegélyek bebetonozása.


Ez után a kiegyenlítő réteget alakítjuk ki. Ezt kisebb szemcsenagyságú zúzott kőből kell kialakítani centiméteres vastagságban. Majd ezt a réteget is kiegyenlítgetjük.


Showing all. A felső burkolat képen is láthatja. Nagy méretek modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágban. A Grande kombi harmonikus ötvözete a nagy méretű lapok és a kombi forma előnyeinek.


Tetszik a burkolat? A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé. Legfontosabb jellemz? Fuego Antico térkő. La Linia kombi térkő.


Pastella kombi térkő.

Suprema kombi térkő. Semmelrock Castello Antico térkő akció. Egy sorban mtérkő van. Készleten jelenleg nincs, gyári szállítással bruttó 32. Gyalogos forgalomra tervezi burkolatát?


Díky decentním barvám lze docílit neobyčejných vizuálních efektů. Dlažba je vhodná především díky možnosti různých architektonických řešení a dvěma výškovým rozměrům k pokládce na.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések