Vitali, 8:20 AM

2019. július 2., kedd

Kádparaván harmonika

Kádparaván harmonika

Minden kádparaván kiindulási alapja. Az egyrészes kádparaván , csak korlátozottan vé mérete miatt. A kétrészes már métert is eléheti.


A harmonika ajtós kivitele, összehajtva nem foglalhelyet a fürdőszobából. Kádparaván Üveg kádparaván Egyedi méretpontos kivitelezés, az ön által választott üvegtípussal, szerelvényekkel. Króm vagy szálcsiszolt rozsdamentes szerelvényekkel. A kádparaván bármilyen fürdőszobának előnyére válhat. Ha kisterű a fürdője, akkor zuhanyfüggöny nélkül lényegesen tágasabbnak tűnhet.


Abban az esetben, ha nagy fürdőszobával rendelkezik, akkor viszont a térelválasztás szempontjából is jó döntés. Háromrészes, harmonika rendszerű kádparaván. Praktikus és univerzális. Három mozgatható részből áll, amelyet teljesen a kád belső terébe lehet hajtani.


Kitűnően illeszkedik a BeHappy II kád aszimmetrikus vonalaihoz, ezáltal még a kisebb fürdőszobákban is kényelmes zuhanyozást biztosít. Keret színe fehér vagy szatén, betétlemez műanyag. MAX kádparaván : Fix, egy elemes mm edzett biztonsági üvegbõl készül. Mérete tetszõlegesen megválasztható.


A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveglap. Play all Mix - Razposajena harmonika - F. Egy kádparaván felszerelésével megakadályozhatja a víz kifröccsenését és szárazon tarthatja fürdőjét. Az általunk kínált összes termék univerzális, vagyis a beépítés iránya szabadon felcserélhető. Választékunkban talál harmónika tipusú, két és háromrészes modelleket is, amellyel egyszerűen spórolhat további.


Kádparaván harmonika

Kétrészes kádparaván harmonika szárnnyal, a harmonika zuhanyajtó alacsonyabb változata. Ugyan az a vasalat, kisebb súly. Ebből adódik, hogy kiemelkedő stabilitással rendelkező kádparavánt ajánlunk az érdeklődőknek. A használaton kívüli kádparaván nem foglal el helyet a fürdőszoba légterében, nem osztja virtuálisan. Aktuális Ravak harmonika kádparaván ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Nyitható egy elemes mm edzett biztonsági üvegbõl készül. Válogasson kedvére olcsó és.


Az árajánlat elküldéséhez kérjük, hogy add meg az e-mail címedet, és máris küldjük Neked a látványtervvel és az alaprajzzal együtt! A Kádparavánok kategóriában egyedülállóan széles választékot talál szaniter, és egyéb termékekből. Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap garanciával rendelkezik. Kizárólag magyarországi. Kádparaván vagy kádfal telepítése logikus döntés azokban a háztartásokban, ahol együtt élnek zuhanyzást kedvelő és kádban fürdést előnyben részesítő személyek.


Kádfal avagy kádparaván előnye továbbá, hogy helytakarékos, így kisebb, akár panel fürdőszobákba is beszerelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések