Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 8., szerda

Műanyag ballon csappal

Ezek a szájméret, hordfül és kupak kialakítás miatt kapnak más-más nevet. Termékeink élelmiszer ipari felhasználáshoz OÉTI engedéllyel rendelkeznek. Anyaga műanyag , mely ellenáll az UV sugárzásnak, savaknak, lúgoknak.


Müanyag víztartály csappal literes. Csavarzárral és csappal együtt.

HORDÓ MŰANYAG PATENTZÁRAS 30L. LITERES ESŐVÍZTÁROLÓ TETŐVEL ÉS CSAPPAL , 140CM. KERTI CSAP TANKER CM ANTRACIT. Csapos kanna camping kanna és L új műanyag rejtett csappal L 5. Vízszállító ballon műanyag , összahajtható, műanyag csappal.


NYITVA VAGYUNK, DOLGOZUNK. Műanyag kannák, Ballonok. Tisztelt Viszonteladó partnereink!

A Covid-típusú koronavírus járvány terjedésével naponta változnak az előírások, szabályzatok. Mint például a hétvégi telek. Fogantyúja biztos fogást nyújt. Borászati és italkezelő anyagok és eszközök kis és nagykereskedelme.


Több generációs borászati tapasztalattal, naponta konzultációt folytatunk gyakorló borászokkal. A kannák, élelmiszerek, és vegyi. Alapadatok Polyduct Zrt.


FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZTÁROZÓK. Kanna adatok Űrtartaloliter. MŰANYAG BALLON ,ENVAPLAST literes műanyag ballon ,UN.


MŰANYAG KANNA, literes műanyag kanna,színt jelző csíkkal az oldalán! Hordó csappal állványban, amely házi szilvapálinkához vagy más italokhoz is kiválóan használható. Nagyszerű ajándéktipp a család vagy barátok számára. Anyaga: üveg, műanyag , szilikon, parafa, fa. Az ár tartalmazza a csomagolóanyagok termékdíjára vonatkozó adót is.


Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.

Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat. Alulírott, a fenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának. PE menetes zárófedéllel!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Látogasson el webáruházunkba, ahol számos kiváló műanyag hordó, ballon és kanna közül válogathat! Polietilén TIPELIN BS.


Ft értékű termék cserélt gazdát! Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Amennyiben nem szeretné a csapot felhelyezni, akkor a zárókupakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések