Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 13., hétfő

Oldalvédő díszcsík

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Az oldalvédő díszcsík tökéletes termék azok számára, akik törődnek autójukkal. Oldalvédő díszcsík a legtöbb autótípushoz kapható!


PVC-ből készült oldalvédő díszcsík , fekete színben. Hajlékony, ellenálló anyag. Ajtóvédő díszléc használatával Ön garantáltan megvédheti gépjárműve ajtajainak állapotát. A gépjármű ajtajára történő rányitások és kisebb balesetek által okozott károk teljes mértékben elkerülhetők az ajtóvédő díszléc segítségével. Válogatott Díszléc - Díszcsík autókhoz linkek, Díszléc - Díszcsík autókhoz témában minden!


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. V-os csatlakozó a műszerfalon, oldalvédő díszcsík ( fekete), távirányítású központi zár ütközésérzékelővel, térképlámpa elöl, bluetooth,. Poliuretánból készült oldalvédő díszcsík , fekete színben.


Díszcsík krómcsík védi a karosszériát a kisebb sérülésektől, karcolásoktól, de egyben dizájn javító szerepe is van. Az autó szépségápolás egyik elismert eszközénél nagyon fontos, hogy tartósan és hézagmentesen tapadjon a karosszériához. Hasznos kiegészítõje az ajtós gépkocsiknak. Eddig esernyõt, a jégoldót, a jégkaparót, az izzókészletet, a kesztyût és egyéb kisebb tárgyakat feltettük a kalaptartóra, ahonnan legurult, ha felnyitottuk a hátsó ajtót, vagy elrejtettük a csomagtartóba, vagy az ülés alá, hogy az mindig meglegyen, de amikor a legnagyobb szükség van rá, nem találjuk. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Olcsó Védő Díszcsík Ajtó DACIA online vásárlása. Kiváló minőségű Védő Díszcsík Ajtó DACIA Duster, Logan, Solenza és egyéb modellekhez az Autoalkatreszek24.


KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, MÁRKAFÜGGETLEN, DÍSZCSÍK SZALAG. A díszcsík szalag mérete: 15mm X 5m. Gépkocsira való felhelyezése egyszerű, otthon is kivitelezhető. Nemcsak díszítő elemként szolgál, de védi autója oldalsó részét is. Elsősorban a gépjármű ajtók és sárvédők éleinek védelmére alkalmas.


SKODA TARTOZÉK, SKODA OLDALVÉDŐ DÍSZLÉC, A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK. Használatával megvédheti az ajtókat a kisebb sérülésektől. Felhelyezése egyszerű, házilag is könnyen. Felszerelése egyszerű, házilag is könnyen végrehajtható. Skoda Superb II-höz (3T).


A FOTÓ CSUPÁN ILLUSZTRÁCIÓ! Találatok: db További információhoz kattintson a képekre! A m hosszú Dacia Dokker harmonikus, ugyanakkor masszív vonalvezetése erőről és dinamizmusról árulkodik. A magas övvonal és a védett fényszórók mind a tartósságot szolgálják. A tetőrudak, az oldalvédő díszcsík és a ködfényszórók is hozzájárulnak a Dokker egyedi stílusához.


Mivel lehet leszedni? Nemrégiben vásároltunk egy 2-es Puntot. Az egyik ajtajáról hiányzott az oldalvédő díszcsík (mert sérült az ajtó és cserélték). Egy másikról meg félig már lógott,gondoltam leszedem,mert igy hülyén néz ki.


A leszedéssel nem is volt goncsak ami utána maradt az ajtón. Egy gumi szerű ragasztócsík,ami olyan szinten van oda ragadva,gogy max. Nem kompatibilis a 4x cross és a cng változathoz. Cégünk a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő, autóalkatrész disztribútora.


Raktárkészletünket Ön saját telephelyeink mellett több mint 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések