Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 13., hétfő

Ponyva méretre

Egyedi ponyva igényeket éppúgy kiszolgálunk, mint a konfekció méretű ponyvakészítési igényt. Bútortakaró ponyva. Tetszőleges méretű és formájú, egyedi méretre szabott bútorához tudunk takaró ponyvát készíteni. Legyártjuk a kívánt színben, akár reklámfelirattal együtt vagy akár áttetsző anyagból is.


Lehetőség van olyan ablakok kialakítására melyeket leereszthető sötétítő felület takar.

Takaróponyva készítés, takaróponyva gyártás egyedi igények alapján egyedi méretre. A takaróponyva további előnye, hogy tartós, könnyen kezelhető, könnyen mozgatható, bármilyen forma. Mindenki más és más.


Eltérőek az igényeink, más a stílusunk. Ezért mi a személyre szabott, egyedi termékekben hiszünk. Cégünk valamennyi kültéri és beltéri textíliával kapcsolatos szolgáltatást összefogva áll az Ön rendelkezésére. A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál.


A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva könnyen szaka ezek pedig ennek megakadályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet.

Anyagválasztásnál figyelünk a megfelelő ár-érték arányra. A poliészter anyagú ponyva nagyjából -kal vékonyabb, mint a hagyományos akril anyagú. A köznapi életben vett fogalom szerint vett árlistát sajnos nem tudunk kiadni a ponyva termékeinkre. Méretre gyártva,a falra vagy mennyezetre rögzítése után,tetszőlegesen állítható a dőlésszöge. Ponyva árak, árlista.


Medencefedések A fedett medencében sokkal kisebb mértékben szaporodnak el az algák, baktériumok, ezáltal kevesebbet kell vegyszerekre, tisztítószerekre költenie. A napellenző ponyva színe jelentősen befolyásolja, hogy az mennyi hőt ver vissza, illetve nyel el. A világosabb színek nagyobb arányban verik vissza a hőt, a sötétebbek nagyobb arányban nyelik el. Ennek megfelelően az egyes márkákra és típusokra méretezett kész autó ponyvákat lehet vásárolni. A legjobb azonban a méretre szabott ponyva , úgy, mint a méretre szabott öltöny, ami jobban alkalmazkodik a viselőjéhez, mint a konfekció.


Ez annyit jelent, hogy az ilyen ponyvát az autó extráihoz, a tetőtartóhoz, a. Nyári-téli teraszok bútorait kíválóan fedheti vele. Sörpadok védelmére szolgálhat eső és hó ellen is. Megállapítottuk, hogy ügyfeleink számára nehézséget okoz a védőtakaró tárolása az elsődleges csomagolásban (táskában), hiszen a ponyvát nem mindig sikerül összehajtogatni az elsődleges méretre , ennek következtében pedig megsérül a csomagolás cipzárja.


A csomaghoz emiatt ingyenesen hozzátettünk egy a ponyva. A fényvédő ponyva több szempontból is hasznos, nem ajánlott megspórolni a használatát.

Amíg a hajó pihen, a ponyva éjjel és nappal is képes megóvni az időjárás szeszélyeitől. A nyári záporoktól és a hirtelen jött jégesőtől ugyanúgy óvja, mint az erős napsütéstől. Teherautó, utánfutó ponyva készítése, alakítása, javítása Gabonás szerelvények külső, belső ponyvázása Reklámponyva konfekcionálása Teraszok téliesítése Medencetakarók, sátrak készítése Szinpadtetők ponyvázása Ezeken felül bármilyen egyedi ponyva elkészítésében is állunk rendelkezésükre! A tartó szerkezet is meghatározó a ponyva tömegének megtartásához és figyelembe kell venni a szállíthatóságot is.


A ponyva színtartása esztétikai kérdés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések