Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 16., csütörtök

Légyfogó üveg

Hatékony légyfogó egyszerűen. A nyári melegnek egy nem is kicsit kellemetlen velejárója az idegesítő rovarok hada. Alul nyitott, három lábon álló üvegbúra. Alsó-belső peremén körbefutó csatornácska van visszahajtva, amibe ecetes vizet szokás tenni.


A búra alá kristálycukor csali.

Azért vagyunk itt, a háztartásák és vállálkozások számára. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Kérem tekintse meg további hirdetésemet is! Folyamatosan bővítem árukészletem, amelyben fellelhetők: néprajzi, dekorációs és antik lakberendezési tárgyakLegyfogo üveg. A Pest Stop légyfogó matricát ragasszuk az ablaküveg sarkába.


A matrica a mintázatával oda csalogatja a legyeket és rendkívül ragadós felülete nem ereszti Őket. Régi, nagyméretű fújt üveg , hibátlan állapotú, cukros vizes légyfogó üveg. Szélesség: cmMagasság: cmSúly: 0. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Ragacsos légyfogó zsinórok, lapok, hengerek, LÉGY, FK-FARM Kft, állatriasztó, ultrahangos riasztó,. Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Nálunk ingyen hirdethetsz és böngészhetsz a képes hirdetések között.


Hirdetésfeladás egyszerűen, keresés városok szerint. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kínál Régi, öntött üveg légyfogó búra: Eladásra kínálom a képen szereplő régi, öntött üveg légyfogó búrát. A képek magukért beszélnek.


Az alja sajnos hiányzik, hiánypótlásra. Személyesen átvehető Kméten és Bp-en a Nyugati pu-on, egyeztetett időpontban, (hétfőtől - péntekig ). Régen a falusi, mezővárosi környezetben sokkal több házi állatott tartottak, mint napjainkban. Ezért nyáron a házak körül különösen sok volt a házi légy. A legyek elfogására volt egy nagyon praktikus eszköz, az üveg légyfogó. Ez egy régen használatos légyfogó eszköz, ami majd minden otthonban előfordult.


Azok persze kijutni már nem tudtak és ott vesztették életüket. Armin Trade webáruház kínálatában. IGAZI RÉGI KÁVÉPÖRKÖLŐ ! Egy mozdulattal eltávolítható az üveg felületről.

Tiffany üvegekig üveg ékszerek a rómaiaktól a kortárs hazai művészekig sportklubokhoz kötődő üvegek, emléktárgyak, trófeák, relikviák II. Háztartási termékek webáruháza. Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet. VEBICOLLA ragasztós légyfogó ablakmatrica - Jelenlegi Diszkrét és praktikus eszköz az ablaknál repkedő legyek összefogására.


A csapdát egyszerűen az ablakra kell ragasztani. A SIPI Web-bolt-ban kapható termékek elsősorban az egészséges életmódhoz, egészséges életkörülményekhez kötődnek. Növénypatika - Gazdabolt, amit minden kertes ház tulajdonosnak ismernie kell.


Sokak álmában szerepel egy gyönyörű kiskerttel körbevett családi ház, ahol bármikor, figyelő szemek kísérete nélkül lehet élvezni a természet lágy ölét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések