Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 21., kedd

Merítőháló árak

Vásárlás: Haltartó, merítő árak , eladó Haltartók, merítők. Akciós Haltartó, merítő ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Merítőháló kerti tavak tisztán tartásához. A hosszú, bambusz anyagból készített nyél segítségével elérhető a tó belső részeiben úszkáló szennyeződés, falevél vagy más, oda nem illő tárgy.


Szezonális horgászatokra tervezett, könnyű, strapabíró merítőháló. Alumínium nyele teleszkópos rendszerű, könnyen kezelhető. Acélmerevítővel és fém nyakrésszel, 10mm-es zöld hálóval. Hasonló termékek kedvező áron.


Főoldal Hobby Háló, szák, merítő Összes kategória Vissza. Minden ami kerti tó vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az oldalon feltüntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek!


A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keressen fel bennünket az esetleges. Kerti felszíni és süllyesztett medencék, kiegészítők és tartozékok széles választékban a webáruházunkban.


A házhoz szállítási díjak online rendelésekre vonatkoznak, az áruházainkban igényelhető kiszállítási feltételek ettől eltérhetnek. A változtatás jogát fenntartjuk. A honlapon szereplő árak az ÁFA-t tartalmazzák. Egy kőkemény merítőháló az igazi nagyágyúkhoz.


A nagyméretű fejnek köszöhetően gyorsan és egyszerűen tudjuk a kapitális halakat is megszákolni. A háló anyaga gumírozott, ezért nem akad bele a szerelék és a hal bognártüskéje sem. A fém csatlakozók hosszú elettartamot és felhasnálhatóságot biztosítanak.


Az OREEL BOJLIS merítője, kiváló minőségű, mégis kedvező árú kiegészítő. Minőségi horgász etetőkosár kínálat megfizethető áron! Horgász etetőkosarak minden méretben!


A WYCHWOOD SPECIMEN QUICKFOLD LANDING NET ötvözi a mobilitást és a nagyhalas merítők előnyét. A merítőfej összehajtható, így rendkívül kevés helyet foglal szállításkor. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Get Free Delivery On Orders Over £99.


Hurry Offer Ends Midnight Wednesday! Masszív merevkeretes merítőháló Brutálisan masszív szerkezet, extra erős háló. Nyele 30mm átmérőjű alumínium profilból, míg a fej része 13mm vastag, szintén alumínium csőből készült. Egy igazi nagypontyos merítőháló , amely óriási méreténél fogva, extrém helyzetekben is megállja a helyét. Többféle olcsó, használt horgászfelszerelés eladó.


Mennyi a horgászfelszerelés ára használtan? Hatalmas feeder horgászbot választék, megfizethető áron! Nálunk az összes feeder bot modell megtalálható a kínálatban.


Termék kategóriák leírása. HALDORÁDÓ Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések