Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 17., péntek

Piazza térkő

Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. Az igazi atmoszférát a térkő zseniális egyszerűsége biztosítja.


A három kőforma kombi. Piazza térkő mennyiség.

Melyiket látná szívesen a kertjében évtizedeken át? Amennyiben személyre szabott árajánlatot kíván kérni erre a térkő típusra, azt most minden kötöttség nélkül megteheti a KAPCSOLAT oldalon keresztül. Portálunk minden esetben az adott termék gyártójához, vagy kiemelt kereskedőjéhez továbbítja a. Egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág jellemzi, mégis különleges hatást érhet el a színek és fektetési mintázatok kreatív kombinálásával. A burkolat mintázatából adódó igényesség nagyobb tereken mutatkozik meg.


Nagy méretválasztékával, számos lerakási mintavariációjával új megjelenéshez segít minden. Már látja is maga előtt kertje bur.

Azonos méretrendszere miatt ideálisan kombinálható más térkő típusokkal is. Hotel udvar – piazza térkő piros és szürke színben. Tekintse meg a nagy képet. Tegye fel kérdését a termékről.


Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és. PATIO antik térkő és falazó agyagbarna. Egységár (négyzetméter): 00Ft. Naturo térkő Pastella kombi Citytop kombi Citytop térkő.


A megadott térkő ár a kiskunlacházi gyárban érvényes gépkocsira rakva. A termék csak egész raklappal rendelhető, a megadott ár nem tartalmazza a raklap betéti és használati díját. Kedvező szállításról kérje ajánlatunkat. Viacolor térkő akció. Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket!


Az ajtóval azonos formájú és keretelésű falmélyedés, fülke, amely (a vakablakhoz hasonlóan) mint tagoló- és díszítőelem a homlokzat nyílásritmusát biztosítja. A különböző színek és.

A minőség amiben megbízhat. Cégünk szigetelőanyagok, szárazépítész. Falazóelemek, Téglák.


A Friedl Steinwerke a könnyebb tájékozódás érdekében különböző termékcsaládokba – „termékvonalakba“ – csoportosítja az általa gyártott térköveket, betonlapokat, nagyméretű lapokat, kerítés- és falazóköveket, lépcsőket, tömbköveket és egyéb térformáló elemeket. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.


Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! A térkő megvásárolható a XVII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések