Vitali, 8:20 AM

2018. augusztus 27., hétfő

Átlátszó vezeték

Milyen lesz a jövő mobiltelefonja? Cegléden és a város körüli tanyavilágban hónapok óta tart a küzdelem egy ide tervezett 4kilovoltos vezeték körül. Az érintettek szerint a vezeték nemcsak elcsúfítja a tájat, de súlyos egészségkárosító hatásai vannak. Az oktatóm mondta, hogyha azt akarom, hogy a vizsgabiztos átengedjen fizessek. Régi ismerősként meghitelezte a dolgot, mondta, hogy amúgy röhögve átmennék, mert jól vezetek.


De fizetni kell, különben új vizsga, és várhatok heteket mire mehetek megint.

A vizsgabiztos azt mondta, ne bánkódjak, jól vezetek , és elintézhetjük okosba’ is. Minden kérdezett vezető értelmetlennek találta a „csőadó”-nak csúfolt közműadót. Egy méter vezeték után 1forintot kell fizetni, s ez különösen sújtja a falvakat ellátó cégeket.


Az ő árbevételük 8-százaléka elmegy a csőadóra, míg a fővárosi szolgáltatók esetében ez 3-százalék. Mi értelme van ezzel. IKEA - MÅCKEBO, Vezeték , fekete, átlátszó üveg, Tökéletes konyhai munkalapok, konyhaszigetek vagy étkezőasztalok fölé.


Kis méretének köszönhetően akár többet is sorba rakhatsz, stílusos és igazán praktikus világítást létrehozva ezzel. A plafonra szerelt kampóra akasztható.

A kábelek és vezetékek népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. A baseus vezeték nélküli töltő átlátszó dizájna elképesztően egyedivé teszi ezt az eszközt. Remekül mutat szinte bárhol az otthonodban és rendkívül hasznos is.


Hasznos gyorstöltő funkcióval. A Baseus átlátszó vezeték nélküli töltője egyike a legcsinosabb indukciós töltőknek, varázsa pedig abban rejlik, hogy szinte teljesen látható, miként működik. A szerkezet persze nem csak látványos, hanem minőségi és biztonságos, ismerkedjünk meg vele egy kicsit közelebbről is!


BSS Simple Qi vezeték nélküli töltő átlátszó dizájnnal. Unod a standard műanyag borítást? Látni akarod milyen alatta? Ez a stílus akkor betalál! Több szabad tér kell, hogy a kocsi meg tudjon fordulni a szobában, a fogantyúk, kapcsolók jól kézre kell álljanak.


Ha hagyományos ajtó helyett tolóajtó van, az például hatalmas segítség. Az akadálymentes szobákban található egy falból kilógó piros vezeték is, ez a segítségkéréshez kell. Aktuális 2xátlátszo vezeték ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


SZERELT VEZETÉK ÁTLÁTSZÓ KAPCSOLÓVAL és még 3termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! Fény a jövőből – Átlátszó és vezeték nélküli OLED lámpák player.

Kéménybe mászó Mikulás. A Mikulás bemászik , majd kimászik a kéményből kellemes dallam. Időjárásjelző, külső- belsőhőmérő, óra, átlátszó kijelzővel. Meteorológiai állomás, rádiójel vezérelt órával, naptárral, belső hőmérővel és pára-tartalommérővel, vezeték nélküli külső hőmérséklet jeladóval. Rádiójel vezérelt óra.


Füstszínű átlátszó LCD kijelző. ROCK WPro autós vezeték nélküli töltő állvány fekete színben ROCK MFI Lightning töltő és szinkron kábel II 1Cm Rose Gold. ROCK type C - HDMI kábel 1Cm Fekete. Akciós termékek , verhetetlen árak.


Ilyen például a beállításaid elmentése. A marketing sütik engedélyezésével olyan tartalmakat láthatsz a TokShopon, amik tényleg érdekelnek és megkönnyítik az online életed. Számítógépházak átlátszó oldalfalú készleten. Segítünk a választásban.


Márkák széles választéka Corsair, FRACTAL DESIGN, SilentiumPC és sok más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések