Vitali, 8:20 AM

2017. június 20., kedd

Rockwool steprock nd lépésálló kőzetgyapot

Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli. Megszünteti a vízszintes. A rockwool steprock ND lépésálló kőzetgyapot az egyik legkiválóbb anyag ha a vízszintes födémjét szeretné lépéshang és hőszigetelni.


Ebben a szegmensben ez a termék a legjobb anyag. Nem érkezett soha panasz az anyag minőségére! Beton vagy szárazpadló alá a legjobb megoldás hangszigetelésre és hőszigetelésre.

PE fóliát ne felejtsünk el használni! Csillapítja a lég és kopogó hangokat. Nagy testsűrűségű kőzetgyapot. Lépésálló rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag árak. Kopogó hangok ellen beton alá, hangszigetelésre és hőszigetelésre.


Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, a tűz terjedését megakadályozza. Kiváló hőszigetelő. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése.


Homlokzati fala hangszigetelő és páraáteresztő hőszigeteléséhez vagy utólagos szigeteléséhez.

Tetőtér beépítéskor a magastető szarufák közötti szigeteléséhez. Valamint a szarufák. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


A lépésálló kőzetgyapot lemezek rugalmassága a léghangokat is elnyeli. Lépéshang-szigetelés nedves esztrich alá. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. Steprock ND Terhelhető kőzetgyapot lemez.


A Rockwool kőzetgyapot hőszigetelő termékek alkalmazásával télen-nyáron kellemes lakóklímát élvezhetünk, a megfelelő hőérzetet alacsonyabb energiaköltséggel és kevesebb szennyezőanyag kibocsátásával érhetjük el. A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI. A Rockwool termékek nem éghetőek, így tűzbiztonság szempontjából is remek választás. Oldalunk elsődleges céljának, hivatásának a mindig megfelelő szakmai információk megosztását tartjuk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az a lehető legtöbb kompetens forrásból származzon. Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.


FELHASZNÁLÁSI TERÜLET. Palagsori hidegpadló burkolat A. Szigetelőanyag árlista. Kőzetgyapot , üveggyapot és polisztirol SZIGETELŐANYAG ÁRLISTA.


Hangszigetelések, hőszigetelések, homlokzati hőszigetelő mrendszerek. Kedvező vakolható homlokzati kőzetgyapot árak, kőzetgyapot árak, ásványgyapot árak, lépésálló kőzetgyapot ár.

Forgalmazunk lábazati, homlokzati és tetőtéri szigetelőanyagokat, födémbe építhető lépésálló hang és hőszigetelő anyagokat, valamint komplett Baumit hőszigetelő rendszereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések