Vitali, 8:20 AM

2017. június 1., csütörtök

Alföldi ablak kft

A KÖMMERLING ablakcsaládot a harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik. Hagyományos sima vonalú szárnyprofil, mely bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető. Cégünk munkatársai mára - a térségben egyedülálló módon - csaknem éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.


Tevékenységünk a környezetvédelem számos területére kiterjed a tervezéstől a felszámolásig, a tanácsadástól a kármentesítésig, a kereskedelemtől a gyártásig. ALFÖLDI ABLAK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság kényszertörlés alatt A Céginformáció.

Kérdezze meg a befogadó helyet a szükséges cégdokumentum típusról. Kérjük, minden esetben kérdezze meg a befogadó helyet - bankot, hitelintézetet, hivatalt, ügyvédet, bíróságot, pályázat kiírót - hogy pontosan milyen típusú dokumentumot fogad be az ügyintézéshez. Táborfalva, Hunyadi utca 39. Megnyitás térképen Térképen Térkép bezárása.


Egyesített Feketelistában! Ellenőrzés egyszerre állami nyilvántartásban. Alföldi szaniter választéka. A népszerű Bázis WC újra szállítható.

Kömmerling FIX Kömmerlin. Váltás navigáció Hungarywebsites. Ablak -Ajtó online bemutatóterem. Cégünk már több mint éve foglalkozik a nyílászárókkal való kereskedésével és beépítésével, mely idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a szakmában. Termékeink tüzépi forgalomban is megtalálhatók.


Magán megrendelők, viszonteladók és kivitelező vállalkozások részére gyártunk és várjuk további megkeresésüket. Kérésre e-mail – ben képeket küldünk. PR tevékenységét, melyekkel segítséget nyújthatunk Önnek cége építésében, arculatában! A Bisnode online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldások széles palettáját kínálja, mely lehetővé teszi az okos vállalati döntéseket. Hulladékért Virágot Akciót további rendelkezésig elhalasztja.


A lágybevonatos Low-E üveg alkalmazásával, többrétegűsítésével valamint nemesgázzal való töltésével a Salgotherm Kft. Komoly szakmai tapasztalattal, jól képzett szakemberekkel, szolgáltatások széles skálájával állunk az építkezők és felújítani szándékozók, valamint a nagy beruházók rendelkezésére. ELIT ABLAK Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC profilcsaládokból készítjük. Folyamatos és mindig megújuló csempe akciókkal, és csempe újdonságok bemutatásával segítjük vásárlóinkat. A csempe áraink kialakításában elsődleges szempont, hogy a vásárlóink kedvező.


Műanyag és fa ablakok, erkélyajtók, fa-, acél-, alumínium és műanyag bejárati ajtók szabvány és egyedi méretben, a legjobb áron! Aloldaldalunkon a régió üzleteit és a termékcsoportokat egyaránt megtalálja!

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. A németországi GEALAN Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező műanyag ablak és műanyag ajtó. A cég 1-ban magyar tulajdonú. Nyíregyházáról, Szombathelyre.


Termékpalettánkon kettő profilrendszerből kínálunk ablakokhoz és erkélyajtókhoz tervezett PVC nyílászárókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések