Vitali, 8:20 AM

2017. június 7., szerda

Kádfelújító festék

Ha azonban a kádzománc sérült, lepattogzott, a felületet fémig csiszolni kell, majd portalanítás és zsírtalanítás után a zománchiányból adódó mélyedéseket késtapasszal javasoljuk kitölteni. Ennyi idő után az összekevert festék gélesedni kez majd megszilárdul és használhatatlan lesz. Két komponenses kádfelújító zománc festék.


Esztétikailag nem megfelelő, sérült tűzizománc bevonatú fürdőkádak, zuhanytálcák, mosogatók és falikutak. Mi lett a tapasztalat az autózománc festékkel felújított káddal?

Két dobozból áll - kádfelújító zománcból meg még valami adalékanyagból,. Ha a régi bevonat sérült, lepattogzott, a felületet fémig le kell csiszolni, portalanítás, zsírtalanítás után a zománchiányból adódó mélyedéseket késtapasszal (pl. NEOPLASZT) javasoljuk kitölteni. A festék fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot a mintha új lenne. Felület előkészítése: Amennyiben a bevonat ép és csak új fényt, új színt szeretnénk elérni, elegendő a teljes felületet zsírtalanítani, megcsiszolni, portalanítani.


Nagyjából ez a két jellemvonás az, amiknek a jelenléte tökéletessé varázsolhat egy terméket. Természetesen, ehhez a könnyed használhatóság is hozzá tartozik. Akril kádak és zuhanyzók felújítására használható (műanyag kád).


Renova Kádfelújító zománc - kolor.

Házilag profin fel lehet vele újítani a kádat. Ecseteléssel egy réteg, szórással réteg kialakítását javasoljuk. C-os vízzel, óráig kell áztatni, és az áztatóvizet a csatornába.


A kádat fel kell tölteni kb. Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb márkák, Motip, Poli-Farbe és Trilak festékei, hőálló és rozsdagátló alapozói vasra, acélra és más fémre. Fehér színű, kétkomponensű. PRISMA COLOR ZOMÁNC-SZANITER SPRAY 400ML és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Kétkomponensű zománc a régi öntöttvas, zománcozott és akril kádak felújításához. Alkalmas minden fajta szaniter festésére is, mint például mosogatók, mosdókagylók, zuhanytálcák,. Ez a festék csak fehér színben kapható, de ha színes kádat szeretnénk festeni az is megoldható ugyanis vásárolhatunk hozzá univerzális színezőt, amivel a megfelelő színt kikeverhetjük.


Fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot képez. Zománcok fémre – kolor. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. Elsősorban gépjárművek karosszériájának felújító jellegű festésére szolgálnak, de előnyösen alkalmazhatók minden jármű és ipari termék festésére, ahol beégetős festékek nem használhatók.


Festékbolt, festékáruház, festék kereskedelem. Budapesti és vidéki festékszaküzlet, festékbolt, festék webáruház.

Autófesték, lakóssági és ipari. Többféle olcsó, használt akril festék eladó. Mennyi az akril festék ára használtan? Köszi előre is a válaszokat!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Holnap Leó napja lesz. Főoldal Tájékoztató Garancia Működési terület Referenciák Árak Kapcsolat. Gyorsan Száradó akril alapú benzin és olajálló festék kül, vagy beltéri használatra.


Kitűnően alkalmazható fémfelületeken Rugalmas anyagok esetében (műanyag, fa) kültéri használat esetén hosszútávon megrepedezhet. Színtelen lakkal befújva ellenállóságát még inkább növelhetjük Szintetikus alapú festékre nem ajánlott. A termék új, bontatlan csomagolású. Azért kerül eladásra, mert véletlenül akrilkádra (műanyagkád) való.


FürdőkáFürdőkádfelújítás,Fürdőkádzománcozás. Hajfestékekhez felhasznált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések