Vitali, 8:20 AM

2017. június 22., csütörtök

Hosszú szálú padlószőnyeg

Egy lakás szőnyegek nélkül olyan, mintha csak félbe hagytuk volna a berendezést. Bár bizonyos lakberendezési trendek a csupaszon hagyott. A Shaggy padlószőnyeg nem csak vizuális élményt nyújt, hanem a talpadat is el fogja kényeztetni kellemes puhaságával.


Ezeken a Shaggy padlószőnyegeken minden korosztály számára élményt nyújt mezítláb mászkálni, különösen a kicsiknek, ahogy a szőnyeg hosszú szálai simogatják a talpukat. Hosszú szálú szőnyegek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A szállodai padlószőnyeget két csoportra oszthatjuk. Egy szállodai szobában egy hosszú szálú padlószőnyeg otthonosabb, kényelmesebb érzést kelt. A folyosók viszont menekülési útvonalak, ahova a legmagasabb tűzvédelmi besorolású szőnyegpadló szükséges (Bfl-s1). Vastag, hosszú szálú modelleinket az igazán puha szőnyegek szerelmeseinek ajánljuk.


Remek választás egy modern nappaliba! A shaggy padlószőnyeg nem csak a szemedet fogja kényeztetni, hanem csupasz talpadat is, hiszen kellemes puhasága miatt minden lépés élmény lesz rajta. Még a legkisebbek is élvezni fogják tenyerük vagy talpuk alatt a Shaggy padlószőnyeg nyújtotta kellemes érzést.

Komfortérzetednek is jót fog tenni ez a dús és hosszú szálú. Költözés miatt eladó a képen látható újszerű, alig használt padlószőnyeg. Leragasztva nem volt. A kép alsó szélén a kék hátoldal látható.


A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat.


Nézz körül online vagy az áruházakban! Találsz belőle egyszínűt és mintásat is,élénkebb színben és pasztell színekben is. Egyszerű porszívózással könnyen tisztán tudod tartani. De választhatod az oly divatos és közkedvelt shaggy padlószőnyeget is. Dús és puha, hosszabb szálú padlószőnyeg.


Ezen a Shaggy padlószőnyegen nagyon kellemes érzés mezítláb. Részletes kezelés és folttisztítás. Szőnyegek sokasága a kikában.

Shaggy szőnyeg egy bozontos, hosszú szálú szőnyeg nappalijába Shaggy szőnyegek a designt kedvelők választása. A kategória termékei 1-84-ig, összesen db. A hosszú szálú szőnyegeket 140x20 120x17 80x15 40x6 200x30 100x14 160x23 69x14 70x1cm-es méretekben választhatja ki.


Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Outlet áron minőségi szőnyegek.


Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Több mint 3féle szőnyeg egy helyen!


Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések