Vitali, 8:20 AM

2017. június 19., hétfő

Jó minőségű mikrofon

Szeretnék egy jó ötletet megosztani a retronom olvasóival ,amelyet karácsonyra éppen meg is lehet csinálni ! Különösen jó minőségű felvételeket készíthetünk beszédről a cm-es átmérőjű Malone POP-pop szűrővel, amely kiszűri a nem kívánt zajokat. Az összecsukható, egyszerűen kezelhető Malone ST-1. Ez egy nagyon jó minőségű erősítő 12AX7-el.


Bővebben: Link A transzformátor a dinamikus mikrofon kis impedanciáját illeszti a cső nagy bemenő impedanciájához. Ezen kívül a mikrofonkábel szimmetrizálásához is egyszerű megoldást ad. This video is unavailable. Mikrofonok tulajdonságai?


Milyen paramétereket kell figyelnem egy mikrofon vásárlásánál? Vásárlás: Számítógép mikrofon boltok, Számítógép mikrofon árak összehasonlítása. Akciós Számítógép mikrofon áruházak, Számítógép mikrofon vásárlói vélemények. Olcsó Számítógép mikrofonok összehasonlítása, rendkívüli Számítógép mikrofon akciók az Árukereső árkereső oldalon. Hol a legjobb Számítógép mikrofon ? Gyors microfon árösszehasonlítás.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A gamer cuccokat gyártó cég a fejhallgatók terén is megállja a helyét. A Tiamat Vmodelljük egy kiváló minőségű füles, ami ránézésre nem mondható kifejezetten szolidnak, azonban akár nem játékosok számára is jó választás lehet, ha az otthoni multimédiás élményt fontosnak tartod. Jó minőségű mikrofon számítógéphez? Olyan különálló mikrofont szeretnék venni amely USB-vel vagy 5mm-es Jackkel csatlakoztatható.


Főleg Online játékok közben használnám. A válaszokat előre is köszi. USB keres olcsón online? Elektronikáról Neked!


Azonnali átvételi lehetőség Budapesten vagy napos kiszállítás! Holland beszállító, év garancia! Tehát kell egy jó mikrofon is. Sajnos a jó mikrofon általában 40. Ft-tól kezdődik, de 20.


Ft alatt egyáltalán nem javasolt próbálkozni, mert nem lesz elfogadható a minőség (doboz feeling). Persze vannak más márkák is, amik megfelelőek. A mai hangkártyák (nem az alaplapi) már elég jó minőségű hangfelvételre képesek akár 48KHz-es mintavételezéssel is. A hangkártyák minrofon bemenete zajos, mindenképpen javaslom egy egyszerűbb keverő vagy legalágg egy külső mikrofon illesztő erősítő használatát, amit a hangkártya line bemenetére lehet kapcsolni. Jó hatásfokú mikrofont miért nem lehet készíteni?


Léon Theremin már a XX. Ez a studio mikrofon jó minőségű , megéri megvenni? A házi stúdió tulajdonosok legtöbbször a mikrofon előfokokról szoktak megfeledkezni.


Karlegyintéssel elintézik ezt a témakört: hogy az meg minek? Vagy olyasmi van a hangkártyámon is. Szerintem ne essünk ebbe a hibába!


A jó minőségű előfok ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb mint a jó minőségű mikrofon. Dinamikus, professzionális mikrofon SAL M8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések