Vitali, 8:20 AM

2017. június 6., kedd

Diszperzit ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tisztasági festés árak. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet.


Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Diszperzit falfesték belső 1fehér l. Héra Belső Falfesték L Fehér vélemények. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Fehér falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Falfelülettől függően, különböző alapanyagú és minőségű falfestékeket javasolnak a szakemberek. A legáltalánosabban elterjedt falfestékekek a színes és fehér diszperziós – azaz vízzel oldható – falfestékek.

Vásárlás: Homlokzatfesték árak, eladó Homlokzatfestékek. Akciós Homlokzatfesték ár ! HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 6termék közül választhat a kategóriában. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Por glett, vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét diszperziós.


Festék, henger, ecset, Szerszám,. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő. Wagner w5flexio ( diszperzit , lakk, lazúr) elektromos hvlp festékszóró, universalsprayer Több díjat is nyert ez a termék! Beltéri falfestékekhez és lakkokhoz. Nincs többé időigényes előmunka ecsettel, tökéletes eredmény a sarkokban és széleken is.


Wagner W 5UniversalSprayer Flexio festékszóró rendszer Kicsit nagyobb. Régi, sérült falfelületek esetében a pergő, felpuhult mészréteget, ill. Az enyves kazeines, vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani.


A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.


INNTALER BELTÉRI DISZPERZIÓS FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Az áraink tájékoztató jellegűek és az áfát nem tartalmazzák!

Egyedi árajánlatokért forduljon munkatársunkhoz. DISZPERZIT BELSŐ FALFESTÉK 14L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.


Ideális lakóklímát teremt, lélegző, páraáteresztő, penészedés gátló hatású mész bázisú falfesték. Kiváló épületbiológiai tulajdonságokkal bíró, profi minőségű, oltott mész alapú tradicionális ásványi festék. Mit szeretnél festeni, milyen színben? Találd meg a te festéked a legjobban tetsző színben!


Válaszolj pár kérdésre, hogy megkapd egyedi javaslatunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések