Vitali, 8:20 AM

2017. június 15., csütörtök

Pecsétes tégla árak

Megvásárolhatóak a Bp. Nyíregyháza Pecsétes nagyméretű bontott tégla nagy mennyiségben eladó. Egy raklapra 3db kisméretű tégla fér, kötésbe rakva, hogy ne essen szét a szállítás és rakodás közben. Végül fóliával betekerjük, hogy még stabilabb legyen a szállítmány. Bontott tégla Árak A tégla ára alapvetően a méretétől, a megrendelt darabszámtól és a megrendelés helyétől függ.


Egész bontott téglából csak jó minőségűvel foglalkozunk, így minőség miatti eltérés nincs az árakban.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 4. Rusztikus tégla széle habarcsmentes ! További kínálatom a kemencéhez, kályhákhoz, minden építőanyag az agyagtól a tégláig.


Téglaburkolatok széles válas. Lábazat és fal külső téglaszeletből. A tégla egyébként is egy viszonylag környezetbarát anyag, hiszen természetes alapanyagból, agyagból készül.

Porotherm tégla árak. Nagyméretű pecsétes tégla (30x15xcm) kb. A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.


Mivel a szeletelt tégla felülete porózus, kültéri felhasználás esetén mindenképpen impregnálni kell, erre a célra legtöbbször olajokat szoktak használni. A szeletelt tégla belsõ szelete ca. Bélyeges tégla képgaléria, ízelítő kínálatunkból.


Beszéljenek a képek! A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem. A kiszállításban országszerte szívesen és kedvező áron segítünk.


Mi csak egész téglát. A megadott Leier tégla árak gyári árak. Ytong tégla Székesfehérvár. Cégünk alanyi adómentességet élvez az áfa értéke. Az Etyeki Tüzép Kft.


Gyakoriak továbbá az évszámokat, római számokat, magyar és osztrák címert, grófi monogramokat, személynevet magukon viselő tégla szeletek. Címeres illetve pecsétes. Szeletelt tégla árak.


Fedezd fel TeglariumKft „ PECSÉTES TÉGLA ” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A tűztér és a magas hőmérsékletű gázokkal érintkező járatok természetesen ez esetben is samott téglából készülnek. Címeres vagy pecsétes téglákkal díszítve különlegesen egyedi, rusztikus kályhákat alkothatunk.


Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések