Vitali, 8:20 AM

2017. június 6., kedd

Bontott faház apróhirdetés

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Terv változtatás miatt eladó egy újonnan épült szerkezetkész 4xméteres oldaltetős faház , 5x10-es gerenda szerkezet, mm hajopadló borítással, uj ablakok és ajtó, tető barna cserepes lemez fedés. Ingyen elvihető ez a faház ! Oszd meg ha tehete mert nagyon friss a hír és szinte még senki nem hallotta, pedig nagyon sokan örülhetnek neki! Kitűnő, megkímélt állapotban lévő szekrénysor ingyen elvihető, amely db szekrényből áll. TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak sokat segíthet.


A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Online gyors apróhirdetés kereső. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz!


A faház építésének folyamata nincs évszakhoz és időjáráshoz kötve. Kell valahol lenni egy darabka földnek, ahol megvethetjük a lábunkat, - ahol utolérhetjük a veszendő Paradicsomot ! Felújított régi kúria , családi ház eladó Budapest mellett, körgyűrű - től percre, Kóka község közvetlen központjában. Faház típusok és árak. Kerti faház , szerszámtároló faház , elárusító faház , bérbeadó faház választékunk minden igényt kielégít. Elado a kepekenn lathato fahaz.


A fa anyagok eredeti allapotukban vannak (faragott gerendak). Eladó egy 3xas kis faház -tároló zsindely tetővel, mm vastag hajópadlóval 5xes fa szerkezeten amit belülről szigetelni is lehet. INGYEN ELVIHETŐ Garázs Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Eladó új, használt és bontott ablakok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Ablak apróhirdetés ingyen. A Startaprón a hirdetés ingyen feladható, apróhirdetések pedig minden kategóriában ezrével várnak rád: ingatlan hirdetés, állás apró, vagy eladó használt autó hirdetések - a Startaprón mindent megtalálsz, hiszen az apróhirdetés nálunk kezdődik.


Eladó építőanyagok és egyéb anyagok ingyenes apróhirdetése az aprohirdetes. Hirdessen gyorsan percek alatt. Apróhirdetés feladás egyszerűen, percek alatt több apróhirdetési oldalon is. A hatékony hirdetés. BONTOTT parketta ingyen elvihető , nm, tüzelő- nek való.


Bontást vállalok válaszfalak tető garázs faház műhely üvegház járdák kerítések parketta járólapok ajtók stb bontása kontiner pakolást kézi föld munka végzést gyors megbízható munka. AKCIÓ 1km-en belül ingyenes kiszállítás! Telek nem jár hozzá, a faház bontás után vihetõ, most még megtekinthetõ kívül belül. Téliesített,szoba-konyhás,m2-es faház családi okok miatt eladó.


A szobákhoz még ingyen fuvar is jár Kolorádóba, a buszok percenként. Telkünk van csak sajnos pénzünk nincs. Szeretnénk rá egy téliesített faházat. Kérem aki tudna adni nekünk ingyen elvihető faházat az írjon nekem.


Előre is köszönjük! Dunakanyar hirdetési rendszer ingatlan apró. Ingatlanok Vácon - Vác belvárosában, csendes utcában eladó földszinti, nm-es lakás! Vác Alsóvároson eladó egy otthonos, jó hangulatú 3. Daewo Nexia bontott alkatrészek. Egy adott apróhirdetés egyidejűleg csak egy kategóriában tehető elérhetové a hirdetes.


Az előtérből balra. Akciós kerti faház , előtető, garázs készítés országosan, egyenesen a gyártótól. Eladó faházak, garázsok árakkal a kertiház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések