Vitali, 8:20 AM

2017. június 30., péntek

Lemez falvédő

SOLFLEX TŰZGÁTLÓ LAP 55XCM TŰZHELY MELLÉ és még termék közül választhat a kategóriában. SOLFEX HŐTÜKÖR HABTEKERCS 5X6M, SOLFLEX LÉLEGZŐ,PÁRAÁTER. Moldvai csángó szőttes szőnyeg falvédő ágytakaró népviselet eladó. A várható postaköltség előre fizetés. Az ágy mellett függő falvédő.


RETRO LEMEZ - FALVÉDŐ RITKA! Szállítási díj: a mindenkori postai. Nézz meg Ütközéshárító lemez és falvédő sáv kategóriánk. Régi retro festett (nem zománcozott) lemez.


Kis lakásban élőknek segítek megtalálni a legjobb elrendezést, hogy maximálisan kihasználhassák a lakásukban rejlő lehetőségeket. Fedezd fel a konyhai falra szerelhető, méretre szabható fali panel kínálatunkat! Anyagok és színek széles választékában fekete és átlátszó üveg, réz, rozsdamentes acél és még sok más anyagú fali panelt találsz, amelyekkel újabb hangsúlyt adhatsz konyhád stílusának. Termékeink igény szerint méretre vághatók. A gardróbszekrénnyel szemben, négyzetlyukasztásos tölgyfa perforált lemez falvédő burkolat látható, erre szereltük fel a rozsdamentes acélból hajlított gémkapocsformát imitáló ruhafogasokat.


Lemez falvédő

Retro, hagyományos tűzhelyvédő, zománcozott falvédő lemez gyártás! Tekintse meg áruházunkban tűz és hőálló lemezeinket is! Rozsdamentes lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Sweet home dekoráció, kép (vorosvali) - Meska. A sík lemez az expandálás során szemenként térben kifordul, ezáltal az expandált lemez vastagsága kb. A megrendelésnél erre utalni kell! Köszönöm a figyelmet!


A 3D falpanel egy innovatív, tartós és környezetbarát falburkolat, amely új lehetőségeket teremt a belsőépítészetben és lakberendezésben. Többféle változatban kaphatóak, van bio, kvarchomok bevonatú, MDF alapú és bőr bevonattal rendelkezők. Mi egy családi cég vagyunk. Kiváló minőségű természetes parafa termékek előállítására és forgalmazására specializálódtunk. Falburkoló panel és tábla.


A parafa kiváló hő-hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságokkal bír. Akinek már van parafa padlója, vagy falburkolata, az tudja, hogy egy igen meleg burkolattal rendelkezik. Akár 5kád közül választhat egy helyen, legyen az akril, lemez vagy öntött márvány kád.


Az akril kád egy különleges, hőre lágyuló műanyag, melynek legnagyobb előnye, hogy könnyen formálható, így bármilyen méretben és formában megtalálható a piacon. Van amiből többet, van amiből csak kevesebbet tudok engedni. Kedves Vásárló, minden termékem alkuképes. Bátran tegyen ajánlatot. Minden kérdésre szívesen válaszolok ! További képeket küldök ! Mielőtt megvenné a terméket kérem érdeklődjön, mert máshol is hírdetem.


A polifoam termékeket igény szerint méretre és formára vágjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések