Vitali, 8:20 AM

2017. június 29., csütörtök

Betonozható oszloptalp

Oszloptartó, a hatékony és észszerű megoldás. Nem túlzás azt állítani, hogy a kertünk összképét a kerítés határozza meg. Nem mindegy, hogy milyet választunk, illetve azt hogyan építjük fel. A megfelelő minőség és kellő szilárdság érdekében üzemünkben az “U” profilt a rögzítendő oszlop, illetve a tartó méretétől függően a 10 valamint a 1mm-es méretű termékek esetén mm vastag, míg a 1mm-es méret esetén mm vastag melegen hengerelt acéllemezből gyártjuk. A faáru rögzítéséhez, beépítéséhez szükséges oszloptartókat és vasalatokat kínálunk kedvező áron széles választékban.


Az oszloptartók és vasalatok mindegyike galvanizált, rozsdamentes anyagok.

Bádogos termékek (16) Csatornavas (4) Füstcső (13) Hegesztés technika (3) Huzaltermék (5) O. Betonozható oszloptalp különböző méretekben megvásárolható telephelyünkön. Az árak az ÁFÁt tartalmazzák. Minden készleten lévő termékünkre vállaljuk az 1. Pásztor Barkács barkácsbolt.


Megoldás minden barkács problémára. STABILIT- H- oszloptartó betonozható 11x6x60cm. Simpson oszloptartó tüske betonozható. Praesent commodo mattis leo.

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Vormann horganyzott épületvasalat. Speciális felületkezelésnek köszönhetően (Sendzimir-horganyzás) a vasalatok fokozottan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Koelner oszloptalp betonozható 80mm.


A fa oszloptartó vasalat kiviteltől függően két vagy három fő részből állhat. A betonozható kivitel egy U profilú gerenda tartóból és a hozzá hegesztett betonvas szárból áll, míg a. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink!


ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. A Norland Fatelep Székesfehérváron, Fejér megyében várja a kiváló faanyagot kereső vásárlókat, akik a legjobb minőséget szeretnénk megvásárolni kiváló áron! Speciális betonozható vagy dübelezhető, akár függőleges irányban is állítható nagy teherbírású fémlábak. Elsősorban olyan tartószerkezeteknél, teraszlábaknál használható, ahol lényeges, hogy a fa oszlop ne érintkezzen a talajjal, illetve egyenetlen lábazat vagy teraszburkolat szintbeli kiegyenlítéséhez. Az is gyakran megesik, hogy egy kertes ház udvarán igény merül fel deszkából, pallóból, lécekből, gerendákból, egyszóval fából.


Rendelésre beszerezzük. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Abandoned on eBay.

Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések