Vitali, 8:20 AM

2016. október 31., hétfő

Üvegszálas tapéta

A natúr üvegszálas tapéta rendkívül ellenálló a tűzzel, vízzel, vegyszerekkel szemben is, ezért a rosszul szigetelt, nedvesedésre hajlamos falak sem károsítják a felragasztott tapétát. Az ilyen tapéta annyira erős, hogy a bomlásra hajlamos vakolatot is képes megszilárdítani. Ez a folyamat akkor a legtökéletesebb, ha. Ha üvegszálas tapétára gondolunk, akkor - nem elhanyagolható tradicionalitást maga mögött tudva - mindenekelőtt külső falak megerősítő burkolóanyagaként vált ismertté a téma iránt érdeklődő közvéleményben. Ma már szövésmintázata a textiltapétákhoz hasonló, maga a tapéta pedig számos előnnyel bír, így a változatos szövési mintáknak köszönhetően az üvegszálas szövettapéták egy újabb, korszerű burkolóanyaggal bővítik a különféle falburkolati anyagok választékát.


A minőségi üvegszálas tapéták esetén akár éves élettartamot is várhatunk. Az üvegszálas tapéta elrejti, és kiegyenlíti a nem egyenes felületeket is. A tapéta többszöri festést. Miután a régi tapéta összes maradványát lekapartuk, előtűnhetnek a fal különféle hibái.


A kisebb repedéseket, felületi egyenetlenségeket gletteléssel, majd az ezt követő csiszolással ajánlatos eltüntetni. Akár újra tapéta kerül a falra, akár falfestékkel lesz bevonva, a sima felületek alapvetően fontosak. Felkenés után a tapéta felragasztását azonnal kezdjük meg (a kötési idő alapján illesztésre kb. 5-perc áll rendelkezésre).


A minták illeszkedésére ügyeljünk. Folyamatosan bővülő készlettel várjuk kedves vásárlóinkat, katalógusainkból több ezer tapéta közül segítünk Önnek a választásban. Boltunkban jelenleg több, mint 5féle tapéta és 4féle bordür tekinthető, illetve vásárolható meg.


Tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik. A falfelületeket nem is kell előkészíteni, hiszen az eredmény így is tökéletes lesz.


A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik. Az ország legnagyobb tapétaboltja ezer féle tapétával, lakókörnyezetünk otthonosabbá tételéért. A Tapétacenter az ország legnagyobb tapéta szaküzlete, ahol közel ezer féle tapéta közül válogathat katalógusból 5-munkanapos szállítási idővel.


Vásárlás: Tapétaragasztó árak, eladó Tapétaragasztók. Akciós Tapétaragasztó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Üvegszálas tapéta

A kedvezmény a jelzett készlet erejéig érvényes! Nyugat-Európában már régen alkalmazzák az üvegszálból készült szövetet, melyet eleinte az épületek külső megerősítő burkolóanyagaként, a festés alapjaként használtak. Alapanyaga finom üvegszál, melyet különböző vastagságú fonallá sodornak, majd változatos szövetté alakítanak át. A korrózióval, vegyszerekkel szemben is ellenállóak, így a rosszul szigetelt, nedves falak sem károsítják a felragasztott üvegszálas tapétákat. Tisztelt Vásárlóink!


A webáruház termékeinek feltöltése folyamatosan zajlik. Felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Papír tapéta (könnyű) Egyrétegű tapéta , sima felülettel, a legközelebbi tapétázásnál alaptapétaként is használható. A széleit lehet egymásra ragasztani. Papír tapéta (nehéz) Több papír réteg egymásra ragasztásával készül, így ez a tapéta vastagabb, ezért a széleit egymáshoz illesztve kell ragasztani. A profil illetve habosított tapéta a minták térbeli, a duplex alappapírra kerülő felület felhabosított festékkel, dombor mintásra alakítható. Egyrétegu tapéta , sima felületu, a legközelebbi tapétázásnál makulatúraként (alaptapéta) is használható.


Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések