Vitali, 8:20 AM

2016. október 27., csütörtök

Karácsonyi mintás textil

SZEZONÁLIS textil anyagok Szezonnak megfelelő, minőségi pamut, pamut-poliészter anyagok, lonetta vásznak és díszterítők. Tekintse meg karácsonyi , Valentin napi, tavaszi, húsvéti, nyári és őszi (Halloween) választékunkat! Az impregnált anyagok (vízlepergetősek) ideálisak gyerekes családoknak, ahol nem szeretnének minden nap tiszta terítőt feltenni, hiszen ezek az anyagok egy nedves szivaccsal pár másodperc alatt letörölhetőek, varrógéppel is be lehet szegni őket (háztartásival is nagyon könnyen) és ezt követően. Karácsonyi mintás textiljeink között IMPREGNÁLT anyagok is találhatóak.


Kezelhetőség:kézzel moshatóak,a vásznakat avatni szükséges. Teremtsen ünnepi hangulatot különleges karácsonyi textilekkel!

Otthonunkat ízlésünknek megfelelően, a környezethez igazodva rendezzük be. A Koronavírus járványra való tekintettel átmenetileg felfüggesztjük a Magyar Posta és a GLS futárszolgálat csomagpontra, postapontra történő szállítását. Válogasson az itt látható karácsonyi mintás anyagok között. Mobil nézetben a termék kategóriákat a lap alján láthatja.


Részletekért vagy rendeléshez, katt a képre! Anyagkezelés textil kresz ábrái. A fenti, vagy keresett termék változatai, - amelyekből itt alul, egy.


Szájmaszk, Mintás szájmaszk Többször használatos mosható szájmaszk Egy színű és mintás szájmaszkok, sima és redőzött változatban.

Sterilizálható textil maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét. Dombornyomott sodrófa tésztára, marcipánra és fondantra karácsonyi motívummal. Aki egyszer megpróbál tésztát nyújtani ezzel a mintás sodrófával, soha többé nem akar már másképpen!


Emelje a sütést felsőbb szintre ezzel az egyedülálló hengerrel, amely játékos mintát hagy a kekszeken, mézeskalácson és az ünnepi sütiken. Kérjen hozzá illő középterítőt, szalvétát vagy akár ülőpárnát, konyhai kötényt,, Lakástextil, konyhai textil és függönyelkötő, függönydísz készítés. STARFALL, karácsonyi mintás. Képtalálatok - karácsonyi mintás textil További képek a következő kifejezésre: karácsonyi mintás textil Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


A karácsonyi sablonok készülhetnek kartonból, műanyaglapból, öntapadós papírból, pauszpapírból, plexilemezből, alumínium lemezből, szivacsból, falemezből, balsafából, gumiból, fóliából stb – a lényeg, hogy rajzolható és könnyen vágható legyen az anyag. Textil (tetra) pelenka Bútorszövet Minden, ami UNIKORNIS! Ez a kosár valóban praktikus. A(z) Szalag mintás textil 15mmx10m fekete-arany karácsonyi szalag elengedhetetlen kellék a különböző ünnepi dekorációk elkészítéséhez.


Sokféleképpen használható dekorációs kiegészítő. Használhatod adventi koszorú kelléknek, ajándékok csomagolásához, vagy akár a karácsonyi kopogtató elkészítéséhez is. Szarvas mintás karácsonyi textil szalag 64mm x 6. Minőségi nyomott mintás és színes pamutvászon méteráruk népszerű tervezőktől, szerte a nagyvilágból.


A foltvarrás, egyedi ruhák és használati tárgyak készítésének és a lakberendezés nélkülözhetetlen kellékei. Harmonikus otthonra vágysz?

Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Ft felett ingyenes kiszállítás termék készleten Pénzvisszafizetési garancia Több ezer elégedett ügyfél. Szövet hatású textil fekete és fehér színű nagyon apró minta díszíti.


Kiváló alapanyag felsőruházati termékeknek, (szoknya, egészruha, blézer). Munkaruha szövet, lakástextil, töltőanyag, polár. A pamut vászon anyagok nagyobb igénybevétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések