Vitali, 8:20 AM

2016. október 24., hétfő

Kémény tégla anyagszükséglet

A téglának meg kell felelnie a jelenleg érvényben lévő kémény építési jogszabálynak. A nagyszilárdságú téglák felhesználhatók teherhordó fő- és pincefalak, térelhatároló szerkezetek, válaszfalak, boltozatok, épületen belüli falazott kémények , szigetelést tartó falak, padlóburkolatok, padlócsatornák oldalfalazatainak építésére. A falazott kémény építéséhez nagy szilárdságú tömör téglára van szükség.


Számolja ki gyorsan és egyszerűen az építkezéséhez szükséges téglamennyiséget ! Ha bizonytalan, vagy csak.

Porotherm tégla anyagszükséglet. A hagyományos B-30-as falazóblokk tégla a legelterjedtebb falazóelem a hőszigetelést nem igénylő teherhordó szerkezeteknél. Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához.


A kéménypillér vagy faltest és azokban a kéménykürtő alakja, mérete a tégla vagy falazókő kötésszabályai alapján készítehető. Az egykürtős, x cm-es füstjárató, önálló kéménypillér csak egész téglákból készülhet. Anyagszükséglet : 6. Előnyös tulajdonságainak köszönhetően gyorsan és könnyen megmunkálható ezzel csökkentve az élő munka igényt, jelentős anyagi megtakarítást eredményezve.


Forduljon hozzánk bizalommal, s ossza meg velünk elképzeléseit és lehetőségeit.

Tervei ismeretében jól képzett munkatársaink segítenek önnek, hogy valóban az igényeinek és a pénztárcájának leginkább megfelelő építőanyagot, szigetelőanyagot kapja. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés. Cserép, tégla , vakolat, kémény , hőszigetelő anyag, gipszkarton, OSB, kihagyhatatlan kedvezményekkel, egy helyen. Tondach kerámia tetőcserepek és kiegészítők állandó akciókkal! Creaton kerámia tetőcserepek és kiegészítők hihetetlen akciókkal!


Akciós áron Mediterrán beton tetőcserepek és kiegészítők! Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is.


A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Putnoki kisméretű tégla , nagyszilárdságú tömör tégla. Nagyszilárdságú kéménytégla falazott kémény építéséhez.


Nem fagyálló, ezért épületen kívül ne építse be. KéményPláza: Schiedel és Leier kémények kedvezménnyel, kalkulátoros segítséggel. Leier és Schiedel kémény teljes típus választék.


Tisztelt Dalos Tűzép! Kondenzációs Kazán csere előtt állok egy családiházban.

A gázszerelő azt mondta a meglévő tégla kéményt, amely a tetőn méterre áll ki, bontsam le m-re (ez a hó határ) mert így a ventilátoros készülék nem terhelődik a magas kémény méret hosszall és a beépítendő cső is rövidebb lesz. Van Önnél használt kémény tégla , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a kémény tégla. Szerelt kémény db.


Címeres tégla db. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések