Vitali, 8:20 AM

2016. október 14., péntek

Biztonsági kapu

Ezek a redőnyrács és kirakatvédő biztonsági rács típusok tökéletes biztonságot nyújtanak az üzletek, kirakatok és egyéb magas fokú védelmet igénylő területek lezárásakor, nagy méretekben is, kültéren és beltéren egyaránt. Ebben a kategóriában biztonsági ajtókat (nyitható) és rácsokat (nem nyitható) illetve az azokhoz tartozó kiegészítőket találod ide kerültek a biztonsági karámok, több elemes térelválasztók is. Leggyakoribb márkák a Geuther, Reer, Roba, Safety Babymoov, Babydan, Krabble Hit,, Hauck.


Biztonsági kamera, kapu és riasztó - bolt és webáruház. Legyen az szinte bármilyen ipari kapu igény, mi megadjuk a megoldást a problémájára.

Teljes körű szolgáltatás a kaputechnika területén – ipari kapu , redőnykapu, redőnyrács, gyorskapu, biztonsági rács, ollós rács, fellapozódó és kirakatvédő rács, automata ajtó, sorompó, garázskapu és kapunyitó automatika. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk azt a típust, ami ideális választást jelent számunkra, a. Hegeszthető 2mm, biztonsági tolózár kapuhoz.


Sárgított,egyenes 70xmm-es bútorzár. Fekete tolózár 1Ft. Horganyzott biztonsági raktár zár kulccsal. Profi - Olcsó - Jó - ASTRA, új szereplő a piacon!

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Orbán összehívta a biztonsági kabinetjét Koronavírus: nagy bajban a biztonsági őrök Levetkőztette és zaklatta a reptéri biztonsági őr Ennél az M5-ösön történt balesetnél életet menthetett volna a biztonsági öv A rendőrség videót tett közzé autósról, reméljük, te nem vagy köztük Izzasztó látvány, ahogy ezek. Az IKEA nagyon komolyan veszi a gyerekek és az otthon biztonságát. Ezért kínálunk számos olyan gyerekbiztonsági terméket, amikkel otthonod veszélytelen lehet rájuk nézve. Fedezd fel kínálatunkban a sarokvédőt, a reteszeket, a csúszásgátló szőnyegeket, fényvisszaverő mellényeket és sok mást.


Négy fogantyújával könnyen felszerelhető. Egyedülálló mechanizmusának köszönhetően gyors nyitást és zárást tesz lehetővé. Feladó név: Feladó e-mail: Címzett név: Címzett e-mail: Szeretnék visszajelzést kapni, ha a címzett megtekintette. Van Önnél használt biztonsagi kapu , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a biztonsagi kapu. Kovácsoltvas kapu db. Baba biztonsági rács db. Professzionális biztonsági ajtókat gyártunk, az egyszerűtől az átlövés-gátlóig.


Ajtóink MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba!

A Smiths Detection biztonsági röntgenek, csomagröntgen berendezések az ellenőrző pontok leghatékonyabb berendezései a csomagokban, rakományokban elrejtett veszélyes tárgyak felderítéséhez. A típus által Magyarországon is elérhetővé válik az Abus-tól olyan biztonsági zárbetét család amely vízszintes kulcsállással és védett profilú fúrt kulcsokkal rendelkezik. Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést. Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz.


Minőségi garázskapu, ipari kapu , gyorskapu, redőnykapu, kapunyitó, akadálymentesítés, klíma, riasztó, beléptető és biztonsági kamerák. Elérhető áron kínáljuk Önnek a biztonságot különféle kivitelekben. Gyorsjárású ipari kapu tisztaterekbe, állítható szigeteléssel és elektromos biztonsági érzékelőkkel. ADONE lapozókapu Keret nélküli padlóvezetésű futófelület és felső függesztett sín jellemzi az Adone lapozókaput. Legjobb guruló kapu megoldás az úszókapu.


Forgalmazásunk a legtöbb szomszédos országunkra kiterjed. Kapuink alapanyagaként említendőek Olaszországból importált szendvicspaneljeink, német gyártmányú motorjaink, valamint számost itthoni fejlesztésű elektronikával büszkélkedhet termékkínálatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések