Vitali, 8:20 AM

2016. október 12., szerda

Falazóblokk eladó

A földszinten: hatalmas nm-es nappali, két hálószoba, egy konyha étkezővel és egy fürdőszoba zuhanyzóval, valamint egy külön WC található. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla. Bakonytherm NF falazótégla, teherhordó fő- és válaszfalakhoz. Tégla egyenesen a gyárból. Sződligeten új építésű lakóparkban eladó kétszintes, duplakomfortos ikerház.


A földszinten nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, kamra, az emeleten három hálószoba és fürdőszoba kerül kialakításra.

Szabadbattyán belterületén eladó szobás földszintes önálló családi ház kis telekkel. ELADÓ GYŐRTŐL PERCRE, Bakonybánkon egy kétszintes családi ház, mely akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet! A házban mind a két szinten található konyha és külön wc, fürdő is. Az ingatlannak két bejárata van így apró átalakításokkal azonnal két különálló lakrésszé lehet alakítani.


B-30-as falazóblokk tégla. Letölthető dokumentumok. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Balatonalmádi csendes, rendezett lakóövezetében, luxuskivitelben felújított és átépített medencés családi ház eladó ! Az utca aszfaltozott, állandó lakosok a szomszédságban.

A ház minden igényt kielégít, modern és fiatalos, kellemes atmoszférával. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó új, használt és bontott falazóblokkok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Falazóblokk apróhirdetés ingyen. Cégeknek és vállalkozásoknak is lehetőség kínálkozik partneri együttműködésre, nagy mennyiségű hirdetés feladására, valamint.


A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletágában számos kiváló ár-érték arányú betontermék közül választhat. Az általános transzportbeton-fajtákon kívül betonüzemeinkben lehetőség van egyedi betonok elkészítésére is, melyek például az alábbiak lehetnek: Különleges betonfajták:Szűrőbetonok, lőttbetonok, vízalatti betonok, iparipadló.


A feltüntetett pincefalazó blokk árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! A sóskúti kő anyaga üledékes mészkő. A korongos kőzetvágógép közvetlenül a kősziklából vágja ki szabvány szerinti minőségben. OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Porotherm K Profi tégla (Dryfix ragasztóhabbal vagy falazóhabarccsal). Ytong falazóelem ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek.


A házkiadás ismét virágzik a Balatonon, így Látrányban is, a faluban még olyan kedvezmény is van jelenleg, hogy nem kell fizetni idegenforgalmi. Falak: 30-as ytong falazóblokk , cm-es hőszigeteléssel.

A nyílászárók műanyagok, hőszigetelő üvegezéssel. A bejáratnál előkészített nm-es előszoba, valamint az emeleti félkész állapotú fürdőszoba befejezése, továbbá a ház külső színezése a leendő tulajdonosra vár. A bútorok igény esetén megvásárolhatóak.


Természet közelében. Győr-Révfalu városrészen új építésű ingatlanok eladók. A lakás ütemben kerül megépítésre. Van Önnél eladó falazó homok, ami nem kell már?


Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a falazó homok. Homokfúvó gép db.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések