Vitali, 8:20 AM

2016. október 19., szerda

Füstfólia

Nézd meg a Pentart videóját a füstfólia használatáról! Füstfólia használata. Márványos fémes felület készíthető füstfólia pehellyel. Kenjük le a díszítendő felületet Pentart füstfólia ragasztóval, majd várjuk meg, míg az áttetszőre szárad!


Szórjuk rá bőségesen a pelyheket, majd egy száraz puha ecsettel simítsuk a felületre!

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A füstfólia színben kapható: sárgaréz (olyan, mint az arany), alumínium (olyan, mint az ezüst) és vörösréz (olyan, mint a bronz). A kis könyvecskék lapot tartalmaznak Használatával imitálhatod az aranyozást, főleg a faragott felületeken.


A felületet lakkal védjük. Használata füstfólia ragasztóval: Ecsettel felviszed a füstfólia ragasztót a füstfóliázni kívánt részre, megváro amíg átlátszóra szárad a ragasztó a felületen, majd felsimítod kézzel, illetve egy száraz ecsettel a ragasztózott felületre a fóliát. A végén lelakkozod az egészet.

A díszitendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le füstfólia ragasztóval! A díszítendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le füstfólia ragasztóval. A ragasztó átlátszóra száradása után óvatosan simítsuk a felületre a füstfóliát. Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott alapanyagok - kézzel készített.


Hozzászólások (0) Arany színű füstfóliát vettem a hobbiboltban és hozzá tartozó ragasztót. Egyszerű, gyors díszítés, ragyogó végeredmény! Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Tökéletes kellék erre a füstfólia pehely, mely különféle színekben, akár keverten is kapható. Egy fontos tudnivaló, ami számomra, megvallom, csak utána derült ki, hogy birtokomban jutott két üveg füstfólia : kizárólag a saját ragasztójával lehet feltenni a felületre. A nem rögzült darabkákat söpörjük le a felületről, majd az így díszített felületet lakkozzuk át.


Kaptam egy szép poharat a barátnőmtől, hogy kezdjek vele valamit. Ez a serleg lett belőle. Régi nagy kedvencem a füstfólia , szeretem.


A Pentart ajánlása szerint a megtisztított felületet egyenletes és vékony rétegben kenjük le a füstfólia ragasztóval és várjuk meg, míg a ragasztó áttetszőre szára majd óvatosan simítsuk rá a fóliát, vagy a füstfólia pelyheket!

Pázsit hatású paszta Pentart 1ml - pázsit effekt. Professzionális műköröm alapanyagok - Nálunk mindent megtalálsz, amire egy műkörmösnek szüksége van. Legyen az Gél lakk, műköröm zselé, akrilgél vagy porcelán por. Utána simítsuk rá a füstfóliát vagy füstfólia pelyhet.


Oldószeres, fényes lakkal védjük le az aranyozott felületet. Sárhidai Zsófi vagyok, a munkám a hobbiimádok rajzolni, és a kulisszatitkaimat meg is osztom a hozzám jelentkezőkkel. Művészellátó Webáruházból.


Engedélyezett utánrendelésre. Ezzel a termék megvásárlásával pontot írunk jóvá! Csak, ha regisztrált felhasználók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések