Vitali, 8:20 AM

2016. október 20., csütörtök

Osb lap teherbírás

Már az OSB elnevezés is utal a termék szilárdságát biztosító különleges anyagszerkezetre. A rövidítés az angol Oriented Standard Board-ból ere melynek jelentése szabad fordításban Irányított Szálelrendezésű Lap. Egy háromrétegű erdei fenyő alapanyagú lapról van szó, melyet faforgácsokból ragasztással.


Az egyik ezek közül az OSB lap , amelyet számos tulajdonsága tesz tökéletesen alkalmassá arra, hogy faházak és könnyűszerkezetes épületek egyik fő alkotóeleméül szolgáljon. OSB ( Oriented Strand Board ) nyersfordításban Irányított Szálelrendezésû Lapot jelent, mely elnevezés a termék szilárdságát biztosító különleges anyagszerkezetre utal. Hogyan alkalmazd az osb lapok-at ?

Tudj meg mindent az osb lapokról itt. OSB lap alatt 3cm-es párnafa 50cm-es közökkel bennük 3cm-es 80-as. Olvastam hogy az Osb lap teherbírása nagy, de gondoltam. Az EGGER OSB alig tartalmaz formaldehidet, így csaknem. OSB lapok szerepe a faszerkezetese kivitelezésben, építsen gyorsan és könnyen a. A modern építőanyag!


Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe.

A faforgács háromrétegű. OSB és OSB nedves környezetben alkalmazható A rétegelt lemezzel szemben előnye, hogy alacsonyabb értékű alapanyagból lehet előállítani, emiatt fajlagosan olcsóbb. Tetszik: teherbírás , tartós.


A padlásteret borítottam be vele, és ez a vastagság volt szerintem a legjobb választás. Nagyon jó a teherbírása. Ezeket a faszálakat vonják be egy külső kötőanyaggal, majd hő és magas. Az egyenes oldalú OSB -t mérjük ki, olyan számítással, hogy a lapok közti rés minimum mm legyen minden oldalon. A padló méretezésénél a technológia szerint az OSB lap és a fal között mm-es tágulási rést kell hagyni.


OSB lap nútféderes mm Készülhet belőle könnyűszerkezetes épület fala, tetőzethez, aljzathoz is alkalmazható. Az OSB padlózat szerelési technológiája. OSB lap kiállításokon, boltokban bútorok, berendezési tárgyak alapanyagaként, vagy önálló dekorációnak, falburkolatnak felhasználva. A különleges felület színezéssel, csiszolással, minták belemarásával, minden egyedi kreatív ötletnek szabad teret enged. Hátránya az OSB -vel szemben a kevésbé jó teherbírás , valamint az időjárással szembeni csekély ellenálló képesség, ezért kültéren ritkán találkozunk az MDF-lappal.


Anyagának és gyártási technológiájának köszönhetően sokféle felület képezhető általa, és a felhasználói igényeknek megfelelően többféle MDF- lap is létezik. A cm-es OSB lap teherbírása milyen? Hiába titulálják vízállónak, a vágási felületén könnyen felveszi a nedvességet és megduzzadva meggyengül, széteshet.


Tehát OSB lap használata esetén óvni kell a csapadéktól, túlzott párától.

Deszka Osb Lap Gerenda Kerítésléc Gyalult Deszka Farostlemez Fa Gerenda Gyalult Lec Fa Léc Faanyag Fenyő Osb Lemez Stafni Zsalu Pozdorja Fenyő Léc Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Ezért, ha csak kisebb bútorok, és virágok kerülnek elhelyezésre, akkor megfelelő egy vastagabb OSB lap is teher elosztónak, pl. Mivel minden napos használatban lesz a helyiség, inkább a 20-as OSB javaslom a 15-ös helyett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések