Vitali, 8:20 AM

2016. október 25., kedd

Sadolin rusztikus tölgy

Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét. Kiváló minőségű, alkidgyanta bázisú, oldószeres, nyitott pórusú, beszívódó, dekoratív kültéri selyemmatt vékonylazúr. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts.

Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Hosszan tartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben.


Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Házhoz szállítás országosan!


SADOLIN - termékek, üzletek, áruházak, leírások és vásárlói vélemények.

SADOLIN CLASSIC HP - vékonylazúr - rusztikus tölgy 5L: Leírás: Alkidgyanta bázisú, oldószeres, biocidtartalmú, selyemfényű, vékonyrétegű impregnálólazúr. Mélyen beszívódik a farostok közé, ezáltal tökéletesen kiemeli a fa természetes erezetét. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására alkalmas. Csak nálunk találja meg az egyedi rusztikus francia vidéki stílusú bútorokat. A rusztikus bútor minőségi fenyőfából készült ügyelve a kiváló minőségre.


Free Shipping Available. A MAPEI Kft hivatalos kereske. Kismértékű filmsérülés még nem eredményezi a faanyag károsodását. Rusztikus tölgy (2) Svédvörös (2).


Felépítés: Alkid műgyanta alapú, idôjárásálló pigmenteket tartalmaz. A műgyanta kötôanyag nedvességnek, esônek fokozottan ellenáll. A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Sadolin base-zel való ismételt beeresztést is javasolunk.


Felújító festés: 1-réteg Sadolin extra. A keményfa bútorok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az évek múlásával sem veszítenek eredeti szépségükből. Az igényesen, magas színvonalon megmunkált fa a. Rendezés Szűrés Ajánlott termékek Legnépszerűbbek.

Részletek Üzlethez. Időtálló bútor minőségi tömör tölgyfával és tölgyfa furnérral. A bútort nappaliba vagy étkezőbe ajálnjuk.


Időtálló és modern dizájn, természetes olaj felszíni kezeléssel. Lebegő fülkés fali polc tölgy szín.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések