Vitali, 8:20 AM

2016. október 4., kedd

Táblalemez méretek

Tisztelt Partnerünk! Ezzel a Méret- és súlytáblázattal segítséget kívánunk nyújtani Önnek a rendelések feladásánál, illetve az áru átvételénél. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. A fenti táblázatban megadott méretek esetén műszaki egyeztetés szükséges.


A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! ISD DUNAFERR TERMÉKKATALÓGUS MELEGEN HENGERELT TERMÉKEK A melegen hengerelt szalagok gyártása félfolytatólagos hengersoron történik. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


ZÁRTSZELVÉNY SOR (db) 7-8-állványos gépek végzik a munkát a zártsoron. A zártsoron a csőforma a kiinduló. Orgonasípszerűen épülnek egymásra, van közöttük kis átfedés a gyártott kategóriában.


Tartálypalástokhoz szabvány szélességű, egyedi hosszúságú síklemezek. Lemeztekercsek: A rozsdamentes lemezekével megegyező anyagminőségekben. A hidegen hajlított négyzet idomacél, más néven profil vagy szelvény melegen hengerelt acélalapanyagból, a lemezalakítóműben hajlítva formálják. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól.


OSB lap készletről a Praktiker webshopjából. Elérhető különböző vastagságban és méretben. Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként!


Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft. A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft. A táblalemez lakkozott acélból van.


Egyszerűen karbantartható. Az oldal javasolt tartalma és keresési előzmények menü. Rendelési előzmények és áruvisszaküldés Kézbesítési és számlázási címek Személyes.


Száraz tisztítás mágneses törlő vagy törlőrongy segítségével. Az állvány fékezett görgőkkel rendelkezik a pozíció rögzítéséhez. A polikarbonát táblák az alábbi méretekben vásárolhatók meg. Méretre vágás esetén ezekből a táblákból választjuk ki azokat, amelyekből a legkisebb veszteséggel fedheti le az adott területet.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A színskála csak tájékoztató jellegű. Egyéb színek megállapodás szerint.


Két alapméretben 0. A belépés a regisztráció során megadott e-mail cím és jelszó beírása után a Bejelentkezés című gombra kattintva lehetséges. Ez egyrészt a kosárban lévő, vagy ezután kiválasztásra kerülő termékek megrendeléséhez szükséges, de lehetőség van a regisztráció során megadott adatok ellenőrzésére, vagy módosítására, illetve a korábbi megrendelések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések