Vitali, 8:20 AM

2016. október 25., kedd

Sbs bitumenes lemez

Akciós szigetelő lemez árak, projektárak. A szigeteléskor arra figyeljen oda, hogy az alapbitumenes lemez Celsius fok alatt már rideggé, hajlíthatatlanná válik. Ez pedig nemcsak a beépítéskori, hanem az épület esetleges mozgásaiból.


Sbs bitumenes lemez

Bitumenes lemez szigetelés. A bitumenes lemez szigetelést évtizedek óta használják vízszigetelésre. Mivel a nagy hidegben sem veszti el rugalmasságát, téli szigetelési munkák esetén jól beépíthető.


Termékeink gazdaságos felhasználása érdekében egyes termékek egyaránt minősítve vannak alépítményi szigetelésekhez és lapostetőkhöz is. APP (ataktikus polipropilén) modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek. SBS MODIFIKÁLT LEMEZEK. IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés.


Tartalmaz adót. HQ anyagat elsősorban az igényes német piac részére gyártja, ahol már éve állja a versenyt az európai gyártók között. Egyetlen hátrányuk talán annyi, hogy nem UV állók. Raktárunkon megtalálható az OXIDÁLT V3-as V4-es. Kérje egyedi árajánlatunkat!


BITUMENES VÍZSZIGETELÕ LEMEZ TALAJNEDVESSÉG ELLENI SZIGETELÉSRE. Arcoflex Mineral használható zárórétegként a mozgásra hajlamos lapos és kishajlású tetőknél. Plasztimerbitumenes lemezek desztillált bitumenből készült, plasztomerekkel pl. A videón jól látható, hogy telepítés közben mennyire kell megfolynia a bitumennek. A lemez modifikált összetétele megvéd a korai öregedéstől valamint jó hajlékonyságot és tartósságot biztosít alacsony hőmérsékleten is.


Sbs bitumenes lemez

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Nem igényel fényvédelmet, UV-stabil, jól összeépíthető valamennyi bitumenes lemezfajtával.


Kedvező a hideghajlíthatósága, jó a hőállósága, rugalmassága, nyújthatósága és szakítószilárdsága. APP modifikált filces bitumenes lemez. Lapostető Szigetelés felújítása rétegben csak akkor lehetséges , ha a tetőn már meglévő bitumenes tetőszigetelés állapota elfogadható. Igy elegendő csak egy réteg SbS modifikált kerámia örleményes bitumenes lemez lángolvasztással történő rögzítése. Jellemzője, hogy rugalmas, jó az öregedésállósága, könnyen bedolgozható.


Hidegben is alkalmazható, emellett nem lágyul fel a legnagyobb nyári melegben is alkalmas a felhasználásra. Alkalmazás: Hagyományos vízszigetelő lemez üvegszövet hordozóbetéttel, oxidált bitumen réteggel és alsó oldalán PE fólia, felső oldalán finom szemcséjű ásványi hintésű elválasztó réteggel. A Guttabit APP vízszigetelő lemezek desztillált bitumenből és plasztomer polimerből (APP) készülnek, a hordozó réteg egy hosszanti üvegszál erősítésű szövet, amely a lemeznek jó mechanikai tulajdonságokat és kitűnő mérettartást biztosít. PVC) o fémfóliák: főleg párazáró rétegekhez gyártott bitumenes lemezek hordozóanyagai. Al-fólia vagy sárgaréz fólia.


A kisebb méretű lyukakat kitöltheted rugalmas bitumenes tömítéssel, de bitumenes tömítő-anyaggal fedett csavart is tekerhetsz a lyukba. Nagyobb lyukak, vagy szakadások esetén óvatosan húzd ki a szögeket a sérült hullámokból, majd vágj egy teljes hosszúságú, a lyukszélességnél két hullámmal szélesebb lapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések