Vitali, 8:20 AM

2016. október 7., péntek

Gipszkarton profilok szerelése

BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek meg. Gipszkarton profilok – mindegyik profil méret azonnal megvásárolható.


Méreteik: Az UW profilok mindig méteresek mert ezeket lehet vágni és a leeső darabokat folytatólagosan dűbelezheti tovább a betonhoz vagy a mennyezethez. Unsubscribe from SZIGA-TECH mintabolt?

CW válaszfal profilok. Az UA borda mm-es falvastagságával nagyobb tartást a mint a CW profilok. Ott ahol nagyobb merevség szükséges (falvégződések, ajtótokok mellett) UA profilokat kell alkalmazni. Szélesség: – – 1mm.


Kétirányú bordavázra szerelt gipszkarton álmennyezet szerelési útmutatója Az álmennyezet tartószerkezete egy kétszintű bordaváz. A tartóprofilok a CD profilok , melyeket szemes függesztőhuzal és rugós gyorsfüggesztő (fémhez) segítségével vagy direktfüggesztővel szerelhetünk fel. A CW és az UW gipszkarton profil találkozásánál fogassuk meg egy-egy gipszkarton csavarral.


A sima gipszkarton csavar elég a profilok szereléséhez, nem kell az önfúró gipszkarton csavar.

Előfúrni nem kell, bevágja magát. Toldani a CW profilokat lehet, de nem ajánlott. Mindkét gipszkarton profil létezik 5 és 1mm-es.


Direktfüggesztővel szerelt gipszkarton álmennyezet szerelése A direktfüggesztővel szerelt álmennyezet olyan álmennyezet, amelynél az álmennyezet tartószerkezetét jelentő CD-profilokat a közvetlenül a mennyezetre szerelt direktfüggesztőkhöz csavarozzuk. A falon kijelöljük az álmennyezet síkját. Mivel az alapszerkezet helyét jelöljük be, figyelembe kell venni a. A kitűzéskor mindig vegyük figyelembe, hogy a profilok helyét jelöljük, de a végleges mérethez a gipszkarton építőlemez vastagságát is hozzá kell számolni. Vezető- profilok felrögzítése a födémre (rögzítő elem kiválasztása a födémtípusnak megfelelően). Más-más rögzítőelem kell beton, téglaíves.


Majd oszlopként az UW profilba illesztjük a többit is. A távolság a gipszkarton lap nagyságától függ, általában m, így ez m. A CW profilokat nem kell az UW profilokhoz rögzíteni, ez csak a kidőlés miatt van. Lehetőleg egész méretű lapokat használjunk, így. A gipszkarton lapokat állítva szereljük a szerkezetre. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel.


Függőleges profilok szerelése. A vízszintes UW profilok közé függőleges CW (bizonyos esetekben UA) profilokat helyezünk el.

Válaszfalak szerelése esetén a lapokat kizárólag a függőleges CW profilokhoz rögzítjük, és nem a vízszintes UW profilokhoz Amennyiben a falban ásványgyapot szigetelés van, a hangszigetelő tulajdonságok javítása érdekében az ajtótok és a profilok között keletkezett üreget is ki kell tölteni szigetelőanyagokkal. A fal egyik oldalára felszereljük a Rigips lapokat. A lapokat csak a függőleges CW profilokhoz rögzítjük, 212. A CW gipszkarton profilokat (oszlopokként) az UW gipszkarton profilokba illesztjük.


A cél mindig ugyanaz: kényelmesebbé, egészségesebbé, élhetőbbé tenni lakókörnyezetünket úgy, hogy közben megőrizzük azt a jövő generációnak. Alapos tervezés és előkészületek után, bárki fel tudja szerelni a szükséges rögzítő elemeket és gipszkarton lapokat. Elsőként alaposan tervezzük meg, az építendő elem helyét, rajzoljuk fel a sarokpontokat.


Ezek után tervezzük meg a. Ez a szerelési mód a leggyorsabb és a legegyszerűbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések