Vitali, 8:20 AM

2016. április 4., hétfő

Tőcsavar ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Tőcsavar 12x- mm imbusz Tőcsavar 12x- mm teljes hossz, edzett.

Az agy felé 12x2 a kerék felé szintén 12x1. Két típust különböztetünk meg: hosszú tőcsavar (P típus), melyet toldásokhoz használunk és a rövid tőcsavar (L típus) kovácsolt fejjel, alapozáshoz történő rögzítéshez. A hosszú tőcsavarok a húzó- és nyomóerőket a bordás acél tapadásával adják át , míg a rövid tőcsavarok a kovácsolt fej és a bordás acélfelület segítségével közvetítik az erőket. Talpszelemen csavar, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A tőcsavarnak két menete van: egy facsavarmenet és egy metrikus menet, középen egy hatlapú szakasszal összekötve.


A speciális csavar villáskulccsal csavarható be a falba. A rögzítendő elem ezután egy.

Tőcsavar ár Cégajánló Tőcsavar ár témakörben: Tőcsavar ár - vasarlokkedvence. DBM Banktechnikai Kft. Budapest, Székely Bertalan u. Bízza jövőjét szakemberekre, kérjen tőlünk ajánlatot online! Facsavarok és faépítő csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Az ár egy darabra vonatkozik. Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése. Akciós Menetmetsző, menetfúró ár ! A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. ARP Honda D16Y hengerfej tőcsavar készlet Ár : 57.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Vasműszakibolt - webáruház. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Csavar kategóriában 7termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.

Válasszon Praktikusan! Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák. Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek. Kiváló Mapei termékek széles választékban, raktáron vagy másnapi szállítással.


Lassan éve a piacon! A gyors Mapei futárszolgálat. Kövessen figyelemmel akcióinkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések