Vitali, 8:20 AM

2016. április 25., hétfő

Lazurán selyemfényű vastaglazúr ár

Selyemfényű , oldószeres vastaglazúr , mely áttetsző selymes fényű védőfilmet képez a felületen, kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát. Elsősorban beltéri fafelületek, lambéria, bútorok dekoratív bevonására ajánlott. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Időjárásálló, tartós, könnyen felvihető lazúr.


Kül- és beltéri fafelületek, épületek díszítőelemei, lambéria, kerti bútorok dekoratív bevonására ajánljuk. A megfelelő előkészítésre és felhordásra kényesebb, mint a vékonylazúrok vagy a pácok.

A szakszerűen felhordott vastaglazúr esztétikus selyemfényű bevonatot képez a felületen. Selymes csillogása alatt a fa erezete szépen látszik, a felület sima tapintású, jól tisztítható. Nagy színválasztékban kapható, az azonos.


Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák.


Selyemfényű kül-és beltéri, akrilát diszperzió alapú, vízzel hígítható vastaglazúr. Beltérre és kültérre is használható, vízlepergetô, UV- és időjárásálló. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Milesi Hydrocrom vizes bázisú viaszos vékonylazúr XGT és Milesi Hydrocrom vastaglazúr XHT kedvező áron, kiszerelésben. Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek. Nagyobb kiszerelés olcsóbb ár ! Rendelhet telefonon, vagy webshopon!


Szállítási díj akár 3Ft. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Poli-Farbe Boróka Satin Selyemfényű vastaglazúr. Ft Trilak Lazurán Aqua Magasfényű univerzális lakk. SADOLIN EXTRA KÜLTÉRI SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR Leírás: Vastagrétegű bevonó lazúr.


Felhasználási területek: A színes változatok kültéri felhasználásra alkalmasak, tartós védelmet biztosítanak. Kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásaitól. Jellemzők: időjárásálló, tartós kül- és beltéri fafelületekre Könnyen felvihető. A Lazurán oldószeres vastaglazúr hosszútávú, dekoratív megoldást biztosít minden kül- és beltéri fafelület számára. A színtelen és borovi fenyő színek a Trilak színkeverő gépein közel 100.


A Lazuránnal kezelt fát 3-évente kell újra festeni, mikor is el kell távolítani a régi pergő felületeket és egy új réteg felvitelével kell felfrissíteni a fát. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, lazur, szerszámok, szerszámgépek nagy választékban. Rendkívül gyorsan száradó, vizes bázisú vékonylazúr kül- és beltéri használatra.


Alkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.

Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz, még ólom tartalmú szárítót sem. LAZURÁN Selyemfényű Vékonylazúr. Sadolin selyemfenyű vastaglazur akáczöl 1. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések