Vitali, 8:20 AM

2016. április 18., hétfő

Párkány ablak

A szegőléc esztétikai szerepet tölt be, eltakarja a hézagokat és illesztéseket. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag, alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról. Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! Műkő párkány A műkő párkányok máshoz nem hasonlítható, elegáns és örök érzetet biztosítanak.


A műanyag alapú technológiákkal ellentétben bírják a komolyabb hőhatást is (cigaretta, konyhai eszközök, tűzhely, stb.), és tisztán tartása, gondozása is biztosabb, hosszabb élettartamot biztosít. A külső ablakpárkányok megvédik az ablak alatti falrészt az időjárás viszontagságaitól, így az ablak szigetelése is tartósabb lesz.

Az épületeinket nem csak magunknak építjük, fontos szempont a tartósság, ablakpárkány nélkül a keret körüli fal- és vakolatrész sokkal hamarabb átázhat, megrepedhet, megrongálódhat. Célszerű a párkány aljára (a belső, ablak felöli részre) ragasztani cm-es távolságonként egy-egy faéket, vagy műanyag darabokat, esetleg kis, lapos parafa lapokat, így biztosan egyenletes lesz a dőlésszög. Egy jól elhelyezett ablakpárkány kifelé lejt és néhány centiméterrel szélesebb, mint az ablak alatti falrész külső sík felülete. A beállítás és rögzítés előtt. ALU-Műanyag-Kő párkányok pénztárcabarát áron!


Rövid határidő, gyors ügyintézés. Az ablakpárkány a ház, az ablakok és a külső homlokzat dísze. Az ablak behelyezését követően a nyílás alsó részén megállhat a csapadék, amely ha nem tud elfolyni, a falban szívódik fel.


A téli időjárás alatt a falban maradt.

A komplett kültéri párkány magába foglalja a kávába mélyedő ablak könyöklőt és az alatta lévő díszes párkénylécet is. Az egyedi esetekben használt 45cm-es műanyag párkány csak korlátozott mennyiségben érhető el. A műanyag párkány felülete extra sima, nem csíkos, fény felé fordítva fényes mint a műanyag ablak profilja. Alumínium párkány Hosszúság tekintetében egyedi méretben vagy akár m-es szálban is megvásárolhatók. Alap esetben fehér , míg egyedi rendelésre RENOLIT Aranytölgy, dió és márvány színben rendelhetők.


A Piacon egyedüli 3D-s felület! Nincs olyan mesterséges Ablakpárkány másik, amelynek 3D-s a felülete! Ezzel a természetes hatás MAXIMÁLIS lesz, mindez úgy, hogy a termék tartós, és biztonságos marad!


Az Esztergom és környéki lakóknak különösen a figyelmükbe ajánlom termékeinket, mert a szlovák Áfa törvények miatt, ebben a boltunkban a legalacsonyabbak az árak. A káva legszélesebb pontja -1cm. A párkány szélességének meghatározása. Ha szigetelés még nem került fel akkor az ablak szélességét kell venni, a szigetelés a párkány és a kőfal közé fog bekerülni. Műanyag nyílászárók – kedveltek és széles körben elterjedtek.


Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek. Ablak régi tokba történő beépítés árak Ablak , ajtó beépítése: 5. A hófehér ablak beépítése után bizony meglepő képet mutat az elöregedett, megsárgult, régi tok. Tudta, hogy különbség van a külső párkány és a belső könyöklő között.


Műanyag ablakok webáruháza.

Párkány , takaróléc és toktoldó webáruháza. Kérjük a szükséges hosszméretet fél centiméterre kerekítve adja meg, mert milliméterre nem vágható a párkány ! Beltéri borovi fenyő fa ablakpárkány mm vastagságban , natúr kivitelben. NAGY ABLAK nyilászáró szaküzlet. Ezen az oldalon megtalál minden olyan terméket mely a nyílászárókról és a hozzá tartozó kiegészítőkről szól.


Amennyiben megtalálta a keresett terméket, vagy kérdése van, kérem keressen bennünket a megadott elérhetőségeken. Ablakok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések