Vitali, 8:20 AM

2016. április 14., csütörtök

Párkány műanyag

Nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú, kiváló minőségű műanyag ablakpárkányt. Antracit műanyag párkány. A mai építészeti trendeknek köszönhetően, az antracit szín előtérbe került. Ennek hatására szerettük volna követni a trendeket, és sikerült a beszállítónkkal megegyezve elérhetővé tenni igaz korlátozott mennyiségben raktárról is az antracit beltéri könyöklőt.


ALU- Műanyag -Kő párkányok pénztárcabarát áron! Rövid határidő, gyors ügyintézés.

UV stabilizátoros műanyag keverékből készül így alkalmas kültéri párkánynak és beltéri könyöklőnek egyaránt. A műanyag párkány felülete extra sima, nem csíkos, fény felé fordítva fényes mint a műanyag ablak profilja. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag , alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról.


Célszerű a párkány aljára (a belső, ablak felöli részre) ragasztani cm-es távolságonként egy-egy faéket, vagy műanyag darabokat, esetleg kis, lapos parafa lapokat, így biztosan egyenletes lesz a dőlésszög. Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! Kínálatunkban számos műanyag ablakpárkány közül válogathat! Vásároljon minőségi terméket választékunkból!


Amikor a párkányokról esik szó, akkor legtöbbször a régi, esőben hangosan koppanó, horganyzott acél darabok jutnak az eszünkbe, pedig manapság már a műanyag párkányok uralják.

Fehér műanyag párkány raktárról azonnal. Számos cég ígér raktárkészletről műanyag párkányt fehér színben, de utána jártunk, és sok helyen csak limitált mennyiségben, vagy csak adott méretben vásárolhatóak meg, de olyan is van, hogy csak egy hetes szállítási idővel tudnák biztosítani a párkányt. Műanyag párkány Hosszúság tekintetében egyedi méretben vagy akár m-es szálban is megvásárolhatók.


Alapesetben fehér , míg egyedi rendelésre RENOLIT Aranytölgy, dió és márvány színben rendelhetők. Párkány - Termék típusa. Intergranit Márka nélkül Unic spot.


Szűrés Alaphelyzet. MŰANYAG ABLAKPÁRKÁNY FEHÉR, 124X25CM és még termék közül választhat a kategóriában. A beállítás és rögzítés előtt. A Piacon egyedüli 3D-s felület! Nincs olyan mesterséges Ablakpárkány másik, amelynek 3D-s a felülete!


Ezzel a természetes hatás MAXIMÁLIS lesz, mindez úgy, hogy a termék tartós, és biztonságos marad! Kiváló minőségű műanyag és alumínium ablakpárkányok. Mind a műanyag mind az alumínium párkányokhoz kaphatóak műanyag végzárók mely a víz terelésében nagy szerepet tölt be. A műkő párkányok máshoz nem hasonlítható, elegáns és örök érzetet biztosítanak. A műanyag alapú technológiákkal ellentétben bírják a komolyabb hőhatást is (cigaretta, konyhai eszközök, tűzhely, stb.), és tisztán tartása, gondozása is biztosabb, hosszabb élettartamot biztosít.


A párkányokat méretre vágva küldjük. Nem kell egész szálat vásárolnia, csak annyit amennyire szüksége van!

Díjmentes méretre vágás! A raktárról megvásárolható műanyag ablak kínálatunkban szabvány méretű nyílászárókat kínálunk versenyképes nagykereskedelmi áron. A gyártás természetesen Magyarországon történik, így minden műanyag ablak amit nálunk vásárol a hazai ipart támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések