Vitali, 8:20 AM

2016. április 13., szerda

Táblásított fenyő bauhaus

A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. A fa lapok beltéri és kültéri felhasználása. Egyre népszerűbbek a fából készült termékek, ezáltal a fa lapok is egyre nagyobb felhasználásnak örvendhetnek. A fenyő egy nagyon kellemes klímát biztosít az otthonában, mivel ha például az esősebb időszakokban párásabb lenne a levegő a lakásban, a fenyő bútorok magukba szívják a felesleget, szárazabb időben pedig kibocsájtják azt magukból.


A széles méretválaszték miatt ideálisan és költségkímélően ki tudjuk választani számunkra a legmegfelelőbb táblásított fenyő lapot, legyen az polc, bútor vagy komód elkészítése.

A táblásított lap csiszolt felülettel van már ellátva. Megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat, érdeklődjön telefonon! Számos előnyt tartogat partnereinknek! A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet.


Gyors és egyszerű keresési lehetőségek. Jelenleg a faanyag gyártás területén dolgozó.

Borovi hossztoldásmentes csomós. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Egyrétegű, táblásított falap. CSOMÓMENTES BOROVI HOSSZTOLDOTT, AKCIÓS NETTÓ ÁR. Szélezetlen luc fenyő fűrészáru.


Luc, borovi , tölgy és bükk táblák, hossztoldott és toldásmentes kivitelben. A keményfa tulajdonságai miatt kemény, a fenyőhöz képest kopásállóbb pultok,. Táblásított borovi hosszt. Külön ajánljuk raktárainkban lévő borovi fenyő készletünket! Lapszabászat Az SCM nyomógerendás táblafelosztó fűrészünkkel, valamint az SCM éllezáró gépünkkel kiváló minőségben végezzük a laminált és tömörfa lapok vágását, éllezárását hatvani telephelyünkön.


Falap, falemez kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Pécs, Tüskésréti út 65.


Ha igényes bútort szeretne lakásába látogasson el a bauhausbutor. Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!

Fenyő lambéria, hajópadló. CK lap (Betonyp építőlmez) CK-lap. Ezen termék vásárlásával nem Önnek kell válogatni az alapanyagot, szárítani, méretpontosan levágni. Vásárlás előtt gondolja át, milyen fafaj ideális az Ön részére. Lucfenyő, ami sárga színű, vagy a borovi, ami barna színű.


A borovi fenyő tulajdonságaiban, ellenálló-képességében és minőségében a luc- és a vörösfenyő között helyezkedik el, mellyel együtt jár a kedvező árfekvése is. A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezet nek köszönhetően esztétikus, kellemes látvány t nyújtanak, ráadásul az idő múlásával a fa megérik és vörösfenyőhöz hasonl ó. Légszáraz fenyő deszka. Erős, szép szálú és univerzális felhasználású fenyő deszka.


Tekintse meg fatelepünkön a kínálatot és válasszon munkájához elegendő fenyő deszkát, amit oldalunkon, itt a kalkulátorral ki is számolhat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések