Vitali, 8:20 AM

2016. április 26., kedd

Milesi vastaglazúr

Az eljárást évente 1–alkalommal érdemes elvégezni. Komolyabb sérülés vagy kopás esetén saját anyagával, azaz az. Maximális UV védelme mellett a lazúrfesték színtartó, vizes bázisának köszönhetően anyagai nem károsítják környezetüket.


Vásároljon az interneten is megbízható forrásból! Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink segítenek elkészíteni a kívánt árnyalatot.

Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Az oldószeres vastaglazúr nehezebben kapaszkodik a fába, inkább rétegképző, emiatt és húsosabb volta miatt viszont hatékonyabban védi a fát. A megfelelő előkészítésre és felhordásra kényesebb, mint a vékonylazúrok vagy a pácok.


A szakszerűen felhordott vastaglazúr esztétikus selyemfényű bevonatot képez a. A prospektusban feltüntetett színminták kizárólag tájékoztató jellegűek. A fát felületkezelés előtt 100-as finomságú csiszoló- szivaccsal kell megcsiszolni, az egységes, fenti mintákat megközelítő színű felület kialakításához.

Használatával dekoratív, áttetsző, matt védőfilm hozható létre a fa felületén. A vastaglazúr rendszer színei közel azonosak a vékonylazúr színekkel. A bevonat kiemeli és látszatni engedi a fa természetes erezetét és védi a fát az időjárás, különösen a napsugárzás káros hatásaitól.


Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. XHT impregnáló – XGC vastaglazúr A fenti színek tájékoztató jellegűek. A tényleges színhatást próbadarab elkészítésével kell ellenőrizni. A megfelelő színhatás elérése érdekében a felhasználási útmutatóban foglaltakat maradéktalanul be kell. MILESI HYDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer.


Ez a művelet mártásos, vagy locsolásos eljárással készül, ami biztosítja az egyenletes színt. Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! XHC 6-tal meghígítva, elkerülendő a színek lemélyülését. Nagyobb védelmet nyújt, mint a vékonylazúr. Vastaglazúr vagy lakkfesték: csak a fő erezet tűnik át.


Kültéren használjunk előtte favédő alapozót! Három-négyévente szükséges újra. SADOLIN EXTRA KÜLTÉRI SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR Leírás: Vastagrétegű bevonó lazúr.


Felhasználási területek: A színes változatok kültéri felhasználásra alkalmasak, tartós védelmet biztosítanak.

A színtelen változat önmagában nem, csak színes változatokkal keverve vagy átfestve használható kültérben. Az OBI tartós vastaglazúr egy oldószertartalmú prémium vastagrétegű lazúr, amely számos nemes fa árnyalatban kapható. A vizes fedőlazúrok képezik a vastaglazúr - rendszer fő komponensét.


Mint a nevében is szerepel. Egy új életet, új minőséget ad a fának. Ereszallj deszkát és oromdeszát szeretnék lefesteni ,teljesen új, minimum rétegben. Az ács a milesit javasolta mondta minimum évig bírja egy festő meg a xyladecort,mert az nagyon jó. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.


Feel free to DIY with our unbeatable offers! Szigetszentmiklós, Sellő u. A classzic színeket azonnal raktárról! With millions of products available, you're sure to find what you're looking for!


Milesi XHT vastaglazúr rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések