Vitali, 8:20 AM

2016. április 6., szerda

Sulifix ragasztó

Over Years Of Experience In The Flue Industry. Call For Technical Advice! Provide delegated user attribute mgt. Support Azure Active Directory, Office 36 Microsoft Exchange etc.


Háztartási és kézmves használatra javasolt. Veszélyes oldószert nem tartalmaz.

A ragasztani kívánt felületek egyikét egyenletesen kell bekenni, majd. Leírás: - gyorsan száradó univerzális ragasztó - nem tartalmaz veszélyes oldószert. Taneszkökök, kreatív , rajz és technika óra eszközei nagy választékban. Sulifix általános ragasztó gr. CikkszáRAGU35CSMSUL.


A webshop kínálata és a raktárunk készlete eltérhet, kérjük telefonon érdeklődjön! Nem tartalmaz veszélyes oldószert. Folyékony és cseppmentes gél változatban is!


Ideális otthoni és iskolai használatra egyaránt, a széles tégelynek köszönhetően könnyű használható ecsettel is.

Jól kenhető, gyorsan száradó általános ragasztó. Papír, bőr, fa ragasztására alkalmas. A képek csak illusztrációk. Ft webáruházunkban. Ragasztó sulifix gr.


Cégünk a termékinformációkat frissíti, és meg tesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosak legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Kompakt ragasztó roller. Back to School Sticks Lim.


Pritt Pen papírragasztó. A legjobb élményhez az oldalunkon, győződjön meg róla, hogy a JavaScript be van kapcsolva a böngészőjében. Az oldal használatával Ön elfogadja a szolgáltatásaink és a marketing tevékenységünk javításához és személyre szabásához, valamint a közösségi aktivitásokhoz szükséges cookie-k használatát.


Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Név: PRITT SULIFIX - általános ragasztó (35g) Leírás: Általános ragasztó , mely szinte mindent megragaszt, még a hungarocellt is. Gélállagának köszönhetően nem csepeg és nem buggyan ki a tubusból. A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást, akár már óra alatt irodájában köszöntheti az új rendelését.


Iroda Magyarország Kft online irodaszer webáruház. Sokféle anyagot ragaszt, ezért iskolai és háztartási célra egyaránt alkalmas.

Irodaszerellátás,cégellátás országosan! Gyors házhozszállítás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések