Vitali, 8:20 AM

2016. április 8., péntek

Nadura padló ár

A hordózóréteget egy extra keménységű farostok és ásványok keverékű fedőréteg borítja. Nézze meg videónkat, akár többször is, mert nem fog hinni a szemének! A dupla nút, melynek segítségével a falpaneleket kétféle magassági pozícióba állíthatja, illetve a három különböző falpanel szélesség teszi lehetővé, hogy azokat nemcsak síkban, de egymáshoz képest eltolva vagy akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti. Egy forradalmian új padlóburkolat, mely meleg, mint a fa és ellenálló, mint a kő.


NADURA padló – a kő keménysége és a fa melegsége.

Nadura padló ár Méretek, felépítés, a lerakás módja, színválaszték, árak. Azt, hogy a gyerekek széthordják rajta az udvar sarát. Lindura 3x jobb a benyomódásokkal szemben. Tisztelt Ügyfelünk!


Jelenleg az oldal feldolgozás alatt áll. Amennyiben kérdése van, írjon nekünk! Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Nadura features authentic 3D textures and ensures extreme durability and long-lasting beautiful appearance. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres.


Tovább A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát. A NADURA egy vadonatúj anyag, mely az innovatív fejlesztéseiről híres Meister parketta gyár varázsműhelyéből került elő. Az új technológia neve Wood Powder (fapor), amely fa és ásványi anyagok keverékéből állítja elő ezt a forradalmian új padlóburkolatot, a NADURA -t. Keménységének köszönhetően a nagy igénybevételnek és a háztartási balese. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a kőburkolatokat is klikkrendszerrel lehetne lerakni, és felszedni, amikor a kedvünk tartja?


Azt szerették volna, hogy legyen könnyen telepíthető, takarítható, és extrém strapabíró, akárcsak egy beltéri kőburkolat. A nadura padlóburkolatok kiválóan alkalmazható nappaliban, konyhában,. Padlófűtéshez kő vagy fa burkolatot válasszunk? Ideális padló a családnak, hiszen szőnyeg, papucs, padlófűtés nélkül is. Az elemek mérete a járólapok, kerámialapok méretével megegyező.


Kő hatású és tulajdonságú melegburkolat, a Meister Nadura. Kültéri használatra javasoljuk.

Az enyhén fózolt változatát akár közvetlenül zsindely alá is javasoljuk. D padló , egy forradalmian új, látványos megoldás a padlóburkolás terén! Egyedi méretre gyártott modern, 3D térhatású öntapadós padló burkolatok gyorsan. PVC, linóleum, vinyl padló.


Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget és gyakran még azok is keverik az anyagokat, akiknek az otthonában ezek közül. Vinyl padlóburkolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Laminált padlók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések