Vitali, 8:20 AM

2016. április 29., péntek

Festett ajtófront

A festett ajtófront marásmintáit a bemutatótermünkben a Megyeri úton láthato ide bátran hozhatsz Ügyfelet is mutogatni neki a mintákat! Az általunk gyártott festett ajtófront ezenkívül még lehet magasfényű is, erre is szuper árat tudunk Neked biztosítani! Kapcsolatfelvétel Tel.


Milyen konyhafrontok közül választhatsz? A front a konyha arca. Nagyban meghatározza a helyiség hangulatát.

Előző rész: A legnépszerűbb konyhastílusok Következő rész: Praktikus elrendezés Cliff Konyha Magazin 2. Azonos választás, eltérő eredmény? A különböző fronttípusok széles színválasztékban és rengeteg. Cégünk több mint egy évtizede gyárt vákuumfóliás, tömörfa és festett ajtófrontokat. Egyedi igényeivel is keressen bennünket. Kínálatunkat ide kattintva érheti el.


Megrendelés esetén kattintson ide. Másolat: Kiteljes�.

Ajtófrontok egyedi és standard méretekben is most csak : Érdeklődj az árakról! Nett Front Kft minőségi bútorajtók gyártása és értékesítése, két év garanciával, kedvező szállítási kondíciókkal és versenyképes árakkal. D mart MDF konyhaszekrény ajtók raktárról!


Fóliázott bútorajtó színválasztékunk több mint 1féle színt tartalmaz, azonnal elérhető saját raktárkészletről. A festett bútorajtók a RAL és az NCS színskála alapján készülnek, magasfényű- illetve selyemfényű kivitelben. Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk megrendelőink igényeit kielégíteni.


MDF ajtófront marásminták Az alábbi marásmintákat selyemfényű és magasfényű festett , valamint vákumfóliázott bútor ajtókhoz szoktuk alkalmazni. A 1marásmintán kívül egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani. A fóliázott ajtólapoknál alkalmazott 18mm-es egy oldalon laminált mdf lap az alapja.


Festett mdf ajtólapok. RAL színskála alapján kiválasztott színbe pedig a végleges formát érjük el. Felületük matt, selyemfényű és magasfényű felületkezeléssel. A festett üveget kétféle üvegtípusból készítjük: Az egyik a hagyományos síküveg, mely a vas-oxid tartalma miatt anyagában enyhén zöld színű, a másik egy speciális abszolút színtelen üveg (Optiwhite). Ez utóbbi nem viszi el a festett üveg színét a zöld irányába.


Rusztikus festett magasfényű fehér ajtófront , bükk fa munkapult és beépíthető Teka konyhagépek. Konyhabútor ajtó marásminták Maráskombináció leírása : A betűjel és az oszlop száma adja a marásmintát. Természetesen lehetőség van a teljes ajtófrontot érintő minta marására is.

Ajtó frontok színminta, marásminta válogatás. FESTETT AJTÓK: III. Ajtófront megrendelését az itt található táblázat segítségével rögzítheti. Az egyedi bútor színe ízléses és passzol a csempe és padló színével. A higiéniai szempontból is jó választás a magasfényűre festett fehér ajtófront.


A munkalap egyedileg lett legyártva a csempével és a padlóval azonos színűre. A bambusz rolóknak két alapvető fajtája van, a textilre ragasztott bambuszroló és a fonállal összeerősített bambusz roló. Az ajtók jó és hosszú tartamú.


A fonállal összeerősített bambusz rolót legtöbbször ablakok sötétítésére rolóként használják de napjainkban az egyre dekoratívabb bambusz rolók megjelenésével mind többször felhasználják ezeket is bambusztapétának, ajtóbetétanyagnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések